Hvad er Out In October (OIO)?

O!O er for væbnere og seniorvæbnere fra Sjælland og Bornholm. O!O afholdes hvert år den første weekend i oktober. Lejren afholdes udendørs og vi bor i telt. FDF Roskilde har sin egen lejr, hvor kredsen bor sammen. I løbet af weekenden deltager du i en gruppe, med FDF’er fra andre kredse. Igennem weekenden har du tid til at fordybe dig i det emne du har valgt, sammen med nye og gamle FDF-venner.

 

O!O er:

  • Fede aktiviteter
  • Råhygge med nye og gamle kammerater
  • FDF når det er bedst!
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
10 måneder siden

... Se mereSe mere

10 måneder siden

OIO – Out in oktober aflyses.
Det oplyses hermed at FDF-arrangementet OIO – Out in oktober, der skulle havde været afholdt d. 2.-4. oktober 2020 aflyses.
OIO er særligt kendetegnet ved at ville styrke relationerne og danne nye venskaber på kryds og tværs blandt de flere end 500 deltagende væbnere, ledere, sjak og instruktører på tværs af kredsene i landsdelene 7 og 8.

Det er OIO-udvalgets vurdering, at det ikke i denne omgang er muligt at imødekomme omstillingen til de gældende og omskiftelige pladskrav og hygiejnekrav mm. i forhold til Covid-19 på tilfredsstillende vis til at arrangement kan gennemføres og være tro mod sin intention og kendetegn.
Vi er meget ærgerlige over aflysningen, men ser frem til at afholde OIO d. 1.-3. oktober 2021 i håbet om at tingene til den tid er mere afklaret.
De bedste hilsner OIO-udvalget.
... Se mereSe mere

Kommentar på Facebook

Alfred Duus Aalling Liv Trier-Blom der bliver ikke noget OiO i år 😇

Josephine Nicholine Torp

Øv hvor er det bare trist. Men fuld forståeligt

Hvor ærgerligt, men fuldt forståeligt.

1 år siden

Kære alle der elsker at tage på O!O. Kan I huske denne modtagelsen i 2019, da udvalg og Dåser stod klar til at modtage jer på året O!O?? Det er gør vi også i 2020.
Vi er godt i gang med planlægningen, med mange af de gode gamle væbner/LederKræs grupper, men der kommer også nye grupper med. Så HUSK at sæt X i kalenderen d. 2.-4. oktober på Jomsborg.
Vi håber til den tid, at forbuddet mod KUN at må være 500 pers. samlet er ophævet.
På gensyn.
Hilsen O!O-udvalget.
... Se mereSe mere

Kære alle der elsker at tage på O!O. Kan I huske denne modtagelsen i 2019, da udvalg og Dåser stod klar til at modtage jer på året O!O?? Det er gør vi også i 2020.          
Vi er godt i gang med planlægningen, med mange af de gode gamle væbner/LederKræs grupper, men der kommer også nye grupper med. Så HUSK at sæt X i kalenderen  d. 2.-4. oktober på Jomsborg. 
Vi håber til den tid, at forbuddet mod KUN at må være 500 pers. samlet er ophævet. 
På gensyn. 
Hilsen O!O-udvalget.Image attachment

Kommentar på Facebook

Hej Mia. Udvalget skal mødes på mandag og vil snart derefter give besked. Hilsen Christina formand for udvalget

Hej oio. Ved jeg er i god tid, men har I en idé for hvornår I finder ud af om oio bliver til noget...? 🤔 Krydser fingre for 500 personer forbudet bliver ophævet.

1 år siden

Er det dig vi mangler i LederKræs/O!O??
Føler du, at du mangler lidt mere af FDF end bare at planlægge det ugentlige klassemøde, kredsens overnatninger, weekender eller sommerlejre, så læs lige her!
Når O!O afholder deres årlige lejr den 1. weekend i oktober, er der ca. 25 væbner grupper og ca. 10 LederKræs grupper. Så mens væbnerne er aktiveret hele weekenden med den gruppe, som de selv har ønsket, så tilbyder vi det samme for lederne - nemlig at de også vælger en gruppe, hvor de får ny inspiration med hjem til kredsen. Det kan være bålgrupper, kreative grupper, foredrag m.m.
Lige nu har vi 2 ledige pladser i LederKræs-udvalget, som er en del af O!O-udvalget. Der er i forvejen 2 i LederKræs-udvalget; men vi har brug for flere kræfter og gode ideer, så vi hvert år kan tilbyde noget spændende for lederne.
Vi mødes med O!O-udvalget, første gang i februar og i alt ca. 3-4 gange inden vi afholder O!O, som i år er d. 2.-4. oktober, hvor vi selvfølgelig er med på hele lejren. Så mødes vi fra LederKræs ca. 2 gange inden sommerferien, hvor de kommende LederKræs grupper/tekster skal være på plads, så indbydelsen til O!O kan være klar til udsendelse efter sommerferien. Endelig har vi evaluering af O!O-lejren med resten af O!O- udvalget i november.
Så er du den der kan ”sælge” en god oplevelse, har ideer til nye LederKræs-grupper, tør ringe til nye/gamle instruktører, så er det lige dig vi mangler. Du skal selvfølgelig komme fra landsdel 7 eller 8, da O!O kun er for kredse i landsdel 7og 8. Vores næste møde i O!O-udvalget er på mandag d. 9/3 kl. 19.00 på Frederiksberg. Hvis du vil vide mere og har lyst til at være med, så kontakt Christina Plæhn, formand for O!O udvalget på 5154 1996 eller chplaehn@gmail.com
... Se mereSe mere

2 år siden

Resultater fra Escaperoom på O!O 2019 ... Se mereSe mere

Resultater fra Escaperoom på O!O 2019

Kommentar på Facebook

Har i set vi er kommet på en 2 plads Heino Valentin og Pia Egelund Bredum

Dennis Iversen

Læs mere