Hvad er Out In October (OIO)?

O!O er for væbnere og seniorvæbnere fra Sjælland og Bornholm. O!O afholdes hvert år den første weekend i oktober. Lejren afholdes udendørs og vi bor i telt. FDF Roskilde har sin egen lejr, hvor kredsen bor sammen. I løbet af weekenden deltager du i en gruppe, med FDF’er fra andre kredse. Igennem weekenden har du tid til at fordybe dig i det emne du har valgt, sammen med nye og gamle FDF-venner.

 

O!O er:

 • Fede aktiviteter
 • Råhygge med nye og gamle kammerater
 • FDF når det er bedst!
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 måneder siden

OutinOctober

Kære alle O!O´ere.
I ønskes en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.
Vi ses på Jomsborg d. 2.- 4. oktober 2020.
Hilsen O!O-udvalget
... Se mereSe mere

Kære alle O!O´ere. 
I ønskes en rigtig glædelig jul samt et godt nytår. 
Vi ses på Jomsborg d. 2.- 4. oktober 2020. 
Hilsen O!O-udvalget

4 måneder siden

OutinOctober

Resultater fra Escaperoom på O!O 2019 ... Se mereSe mere

Resultater fra Escaperoom på O!O 2019

Kommentar på Facebook

Har i set vi er kommet på en 2 plads Heino Valentin og Pia Egelund Bredum

Dennis Iversen

4 måneder siden

OutinOctober

Kære alle som var på O!O i weekenden. 1000 TAK for en helt fantastisk weekend på Jomsborg. Vi havde et dejligt vejr om dagen og mindre varmt om natten😊 Vi havde glade børn/ledere i grupperne, fordi instruktørerne havde lavet nogle fantastiske grupper, vi fik rene toiletter/opvasker vand af Dåserne, super dejlig mad fra Køkkenholdet, god musik fra Det bedste Band, lys/lyd til scenen var også helt i top. Andagten/gudstjenesten fik os til at tro/tænke på livet, et par Jomsborg “mænd” som sørgede for at kredsenes trailere/bagage blev kørt frem til teltpladsen. En 15 års fødselsdag som blev fejret med is 🇩🇰 en kok der takkede af efter 15 år og et udvalg der er tilfredse/trætte. Så nu holder vi “ferie” frem til februar 2020, hvor vi går i gang med forberedelserne til O!O 2020. Tak for i år, vi ses i 2020. Hilsen O!O udvalget. ... Se mereSe mere

Kære alle som var på O!O i weekenden. 1000 TAK for en helt fantastisk weekend på Jomsborg. Vi havde et dejligt vejr om dagen og mindre varmt om natten😊 Vi havde glade børn/ledere i grupperne, fordi instruktørerne havde lavet nogle fantastiske grupper, vi fik rene toiletter/opvasker vand af Dåserne, super dejlig mad fra Køkkenholdet, god musik fra Det bedste Band, lys/lyd til scenen var også helt i top. Andagten/gudstjenesten fik os til at tro/tænke på livet, et par Jomsborg “mænd” som sørgede for at kredsenes trailere/bagage blev kørt frem til teltpladsen. En 15 års fødselsdag som blev fejret med is 🇩🇰 en kok der takkede af efter 15 år og et udvalg der er tilfredse/trætte. Så nu holder vi “ferie” frem til februar 2020, hvor vi går i gang med forberedelserne til O!O 2020.       Tak for i år, vi ses i 2020.        Hilsen O!O udvalget.

Kommentar på Facebook

Altid en fornøjelse.

STORT tak til jer i udvalget også 🙂

Tusind tak for er godt stykke arbejde!

4 måneder siden

OutinOctober

Foto: Henrik Barfoed Larsen ... Se mereSe mere

Kommentar på Facebook

Vi er vilde med alle de gode billeder 🙂

4 måneder siden

OutinOctober

Videreudvikling af den berømte runde roulade 😂😂 Runde lagkage 🤪 ... Se mereSe mere

Videreudvikling af den berømte runde roulade 😂😂 Runde lagkage 🤪

Kommentar på Facebook

Kaia Husker du? 😊

Johannes Slot

Læs mere