Hvad er Out In October (OIO)?

O!O er for væbnere og seniorvæbnere fra Sjælland og Bornholm. O!O afholdes hvert år den første weekend i oktober. Lejren afholdes udendørs og vi bor i telt. FDF Roskilde har sin egen lejr, hvor kredsen bor sammen. I løbet af weekenden deltager du i en gruppe, med FDF’er fra andre kredse. Igennem weekenden har du tid til at fordybe dig i det emne du har valgt, sammen med nye og gamle FDF-venner.

 

O!O er:

 • Fede aktiviteter
 • Råhygge med nye og gamle kammerater
 • FDF når det er bedst!
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

4 dage siden

OutinOctober

Kære jer der var med på O!O og som måske har glemt noget af det på billederne! Disse glemte sager ligger hos vores GEÅ´er på Rysensteen. Du kan kontakte dem, for nærmere aftale om afhentning på geaa@fdf.dk eller 33366374. ... Se mereSe mere

Kommentar på Facebook

Diana Køster Christensen har også fundet denne modlysblænde til et kamera på Jomsborg. Det er en af deltagerne fra FDF foto som mistede den.

Kristina Dollerup Nr. 3 var det ikke den Caroline manglede?

1 uge siden

OutinOctober

Resultater fra Escaperoom på O!O 2019 ... Se mereSe mere

Resultater fra Escaperoom på O!O 2019

Kommentar på Facebook

Har i set vi er kommet på en 2 plads Heino Valentin og Pia Egelund Bredum

Dennis Iversen

2 uger siden

OutinOctober

Kære alle som var på O!O i weekenden. 1000 TAK for en helt fantastisk weekend på Jomsborg. Vi havde et dejligt vejr om dagen og mindre varmt om natten😊 Vi havde glade børn/ledere i grupperne, fordi instruktørerne havde lavet nogle fantastiske grupper, vi fik rene toiletter/opvasker vand af Dåserne, super dejlig mad fra Køkkenholdet, god musik fra Det bedste Band, lys/lyd til scenen var også helt i top. Andagten/gudstjenesten fik os til at tro/tænke på livet, et par Jomsborg “mænd” som sørgede for at kredsenes trailere/bagage blev kørt frem til teltpladsen. En 15 års fødselsdag som blev fejret med is 🇩🇰 en kok der takkede af efter 15 år og et udvalg der er tilfredse/trætte. Så nu holder vi “ferie” frem til februar 2020, hvor vi går i gang med forberedelserne til O!O 2020. Tak for i år, vi ses i 2020. Hilsen O!O udvalget. ... Se mereSe mere

Kære alle som var på O!O i weekenden. 1000 TAK for en helt fantastisk weekend på Jomsborg. Vi havde et dejligt vejr om dagen og mindre varmt om natten😊 Vi havde glade børn/ledere i grupperne, fordi instruktørerne havde lavet nogle fantastiske grupper, vi fik rene toiletter/opvasker vand af Dåserne, super dejlig mad fra Køkkenholdet, god musik fra Det bedste Band, lys/lyd til scenen var også helt i top. Andagten/gudstjenesten fik os til at tro/tænke på livet, et par Jomsborg “mænd” som sørgede for at kredsenes trailere/bagage blev kørt frem til teltpladsen. En 15 års fødselsdag som blev fejret med is 🇩🇰 en kok der takkede af efter 15 år og et udvalg der er tilfredse/trætte. Så nu holder vi “ferie” frem til februar 2020, hvor vi går i gang med forberedelserne til O!O 2020.       Tak for i år, vi ses i 2020.        Hilsen O!O udvalget.

Kommentar på Facebook

Altid en fornøjelse.

STORT tak til jer i udvalget også 🙂

Tusind tak for er godt stykke arbejde!

2 uger siden

OutinOctober

Foto: Henrik Barfoed Larsen ... Se mereSe mere

Kommentar på Facebook

Vi er vilde med alle de gode billeder 🙂

2 uger siden

OutinOctober

Videreudvikling af den berømte runde roulade 😂😂 Runde lagkage 🤪 ... Se mereSe mere

Videreudvikling af den berømte runde roulade 😂😂 Runde lagkage 🤪

Kommentar på Facebook

Kaia Husker du? 😊

Johannes Slot

2 uger siden

OutinOctober

Foto: Henrik Barfoed Larsen ... Se mereSe mere

Læs mere