Landslejr 2022

FAQ vedr. Landslejr 2022

Hvem

FDF Landslejr 2022 er for alle pilte, væbnere, seniorvæbnere, seniorer og ledere i FDF. Men det er også muligt at deltage som familie i familielejren eller som medarbejder.

Hvad

Landslejren er noget af det største, man kan opleve som FDFer. Her er vi på lejr sammen med titusinde FDFere fra hele landet.

Hvor

På Sletten skal vi bo i det gule landsskab, der ligger i det område, der til dagligt kaldes Højmarken. Inden lejren får du et kort over lejrområdet, så du kan finde rundt på FDFs friluftcenter Sletten, ved Silkeborg.

Hvornår

Lejren foregår fra den 6.-15. juli 2022.

Pris

Den samlede pris for lejren er kr. 1.500,- De første kr. 500,- Betales ved online-tilmelding, restbeløbet betales senest 1. april til kredsen. Mere info omkring dette kommer senere.

Tilmelding

Du skal tilmelde dig via landslejrens hjemmeside landslejr.FDF.dk. Tilmelding åbner den 1. december, og sidste frist for at tilmelde sig er den 1. marts 2022.

Hvad skal jeg have med på landslejren (Pakkeliste)?
Besøg landslejren

Forældre og venner er velkomne til at besøge FDF Landslejr 2022 efter aftale med kredsen. Man kan følge med hjemmefra på landslejrens hjemmeside, sociale medier, i landets aviser, de landsdækkende TV-kanaler og på kredsens Facebook.