Er du lige flyttet til byen? eller vil du gerne have fritid med indhold?

Lederne er ildsjæle

I FDF er lederne frivillige og ulønnede, men ansvarlige voksne, der har lyst til at være sammen med børn og unge, planlægge aktiviteter og møde dem med både alvor og sjov.

 

Lederne i FDF er den vigtigste person for børn og unge, og er afgørende for, at de får en god oplevelse i FDF.

Vil du være leder?

Det er ikke kun børnene, der får noget ud af, at du er frivillig leder. Som leder får du selv mange gode oplevelser, et tæt fællesskab, praktiske ledelseserfaringer og mulighed for en bred lederuddannelse. Det viser sig i praksis både at pynte på ethvert CV og give erfaringer, der kan udnyttes i mange jobs i erhvervslivet.

.

FDF tilbyder dig hele tiden uddannelse til at blive bedre som leder. Det gælder både de bløde værdier omkring pædagogik og holdninger og de mere konkrete som aktiviteter til møder og lejre. Uddannelsen er i høj grad praktisk orienteret, og den vigtigste uddannelse er da også den, der finder sted i dagligdagen i kredsen; sammen med børnene og de andre ledere.

Praktiske oplysninger

Alle ledere skal give tilladelse til, at der indhentes en børneattest hos politiet. Desuden er der et sæt samværsregler mellem børn og voksne, som skal overholdes.

 

Har du lyst til at blive leder hos os, så ring eller skriv til vores kredsleder.