Bliv medlem af FDF Roskilde

Vil du lege med?

FDF er en fritidsaktivitet for børn og unge med leg, fællesskab og sjove oplevelser. Vi bygger huler og forhindringsbaner, løser gåder og mysterier, går på opdagelse i naturen, rister skumfiduser over bål, tager på ture og lejre, klæder os ud, lytter til historier og dyster mod og med hinanden i fantasifulde discipliner.

I FDF tror vi på, at hvert enkelt menneske er skabt med værdi i sig selv, men først i mødet med andre bliver vi hele mennesker. Gode relationer giver modstandskraft og lærer børn og unge at tage ansvar for andre og værdsætte det forpligtende fællesskab.

FDF er en landsdækkende folkekirkelig børne- og ungdomsorganisation.

Lær os at kende

Som udgangspunkt synes vi, dit barn skal kigge forbi – før I beslutter jer for et medlemskab. Vi anbefaler gerne at komme til et par møder for at finde ud af, om FDF er den rigtige fritidsaktivitet.

Derfor forlanger vi heller ikke at barnet skal købe forbundsskjorte til det første møde (eller andet møde).

Tag fat i en leder for den klasse som dit barn skal følge, så finder vi en løsning for en ny og sjov start for dit barn.

Se mere om klasserne.

Praktiske oplysninger

Dit barn skal være fyldt 5 år.

Der betales kontingent i kredsen og ved indmeldelse betales der 100 kr. som start kontingent. Medlemskabet koster 250 kr. pr. kvt.. Der betales den 15. februar, 15. maj, 15. august og 15. november. Uanset hvornår dit barn starter er første opkrævning på de nævnte datoer.

Kontingentet dækker bl.a. aktiviteterne på de ugentlige mødeaftener, mens der betales for ture og lejre fra gang til gang.

Se mere om medlemskab.

Nyhedsbrev

Kredsen udsender hver uge et nyhedsbrev, så du kan læse, hvad der sker på vores næste møde. Herudover modtager du også andre nyheder fra livet i kredsen – bl.a. billeder mm. Tilmeld dig i formularen nede for.

 

Du er også velkommen til at følge os på Facebook.