Bliv medlem af FDF Roskilde

Vil du være med til at lege?

FDF er en fritidsaktivitet for børn og unge med leg, fællesskab og sjove oplevelser. I vores aktiviteter bygger vi huler og skaber udfordrende forhindringsbaner, løser gåder og dykker ned i mysterier, udforsker naturen, rister skumfiduser over bål, drager ud på eventyr og lejre, klæder os ud i fantasifulde kostumer, lytter til spændende historier og udfordrer hinanden i kreative discipliner.

 

I FDF tror vi på, at hvert enkelt menneske er skabt med værdi i sig selv, men først i mødet med andre bliver vi hele mennesker. Gode relationer giver modstandskraft og lærer børn og unge at tage ansvar for andre og værdsætte det forpligtende fællesskab.

 

FDF er en landsdækkende børne- og ungdomsorganisation med tilknytning til folkekirken.

Lær os at kende

Som udgangspunkt synes vi, at det er en god idé, hvis dit barn kigger forbi, inden I træffer beslutningen om et medlemskab. Vi anbefaler at dit barn deltager i et par møder, så I kan afgøre om FDF er den rette fritidsaktivitet.

 

Derfor forlanger vi heller ikke at barnet skal investere forbundsskjorte til det første møde.

 

Tag fat i en leder for den klasse som dit barn skal deltage i, så finder vi sammen en løsning, der sikrer en ny og sjov start for dit barn.

 

Læs mere om vores klasser.

Praktiske informationer

For at kunne blive medlem kræves det, at dit barn er fyldt 5 år.

 

Medlemskabskontingentet udgør 300 kr. per kvartal. Betalingen finder sted i midten af februar, maj, august og november. Uanset hvornår dit barn starter, vil den første opkrævning forekomme i en af disse måneder.

 

Kontingentet dækker blandt andet aktiviteterne ved de ugentlige mødeaftener, mens udgifter til lejre og arrangementer afregnes separat.

 

Find yderligere information om medlemskab her.

Månedligt nyhedsbrev

Kredsen udsender hver måned et nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig ajour med kommende klassemøder. Derudover vil du også modtage relevante nyheder fra kredslivet, inklusive invitationer til lejre og arrangementer samt deling af billeder. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet ved hjælp af formularen nedenfor.

 

Vi byder dig ligeledes velkommen til at følge os på Facebook.