250 FDF’ere har i denne weekend været samlet i Hedeland

Om mindre end tre måneder drager over 10.000 børn, unge og vokdsende i alderen fra 10 år og opefter fra hele landet afsted på FDF Landslejr på Sletten ved Silkeborg.

I denne weekend mødtes FDF-kredsene fra Roskilde-området*  til fortræningsweekend i Hedeland, hvor kredsende sammen skal bo i ekspeditionen Ørkenjuvelen.

Her blev der opbygget en lejr, et stort sammensurium af fællesskab, lejrliv, leg med nye og gamle venner, madlavning over bål, hylemorsomme lejrbål, nærværende andagter, fantasifulde aktiviteter, samt oplevelser og stjernestunder, som giver et ståsted at møde verden fra.

FDF’erne er nu godt forberedt på landslejren til sommer, bl.a. har børn og unge, der skal med på lejren, knyttet venskaber, der kan udbygges før, under og efter landslejren, som finder sted fra den 6. – 15. juli 2022.

 

*Kredse der var med på fortræningsweekeden var; FDF Gadstrup-Snoldelev, FDF Havdrup, FDF Hedehusene, FDF Hvalsø, FDF Høje Taastrup, FDF Ny Tolstrup, FDF Roskilde, FDF Sct. Jørgensbjerg og FDF Taastrup