Velkommen til Vindingevej 31

- det ideelle sted til din forening

Vi er glade for at kunne tilbyde vores ejendom på Vindingevej 31 til udlejning til andre foreninger. Beliggende i et roligt villakvarter centralt i Roskilde, tæt på Roskilde Station og Ros Torv, er vores ejendom den perfekte base for dine foreningsaktiviteter.

 

Ejendommen byder på forskellige faciliteter, der kan imødekomme forskellige behov. I kælderen finder du et fuldt udstyret køkken, der gør madlavning nemt og bekvemt. Der er også en praktisk garderobe til opbevaring af jeres ejendele.

 

Stueetagen byder på to rummelige grupperum uden adskillelse, hvilket giver jer mulighed for alsidige aktiviteter og samarbejde. Der er også et mindre toilet på denne etage.

 

På førstesalen finder I et hyggeligt grupperum mod syd, der kan rumme op til 10 personer. Her kan I samles og nyde fællesskabet i en behagelig atmosfære. Derudover er der et mødelokale mod nord, der kan rumme op til 4 personer, hvilket gør det ideelt til mindre møder eller arbejdsgrupper. Der er også et badeværelse med toilet på denne etage.

 

En særlig detalje ved vores ejendom er vindeltrappen, der fører jer gennem ejendommen. Det er vigtigt at bemærke, at ejendommen ikke er egnet for gangbesværede personer på grund af denne vindeltrappe.

 

Udover selve ejendommen har vi også to shelters til rådighed, som kan lejes efter aftale. Disse shelters giver jer mulighed for udendørs aktiviteter og overnatning under åben himmel.

 

Hvis I er interesserede i at leje jer ind i vores ejendom på Vindingevej 31, er I velkomne til at kontakte os for at få mere information og arrangere en besigtigelse. Vi står til rådighed for at besvare jeres spørgsmål.

 

Kontakt os på udlejning@fdfroskilde.dk for at høre mere om vores udlejningsmuligheder. Vi ser frem til at byde jer velkommen til Vindingevej 31.