TAG MED FDF ROSKILDE PÅ ROSKILDE FESTIVAL

Vil du være en del af Roskilde Festival og samtidig støtte FDF Roskilde? Så har du nu muligheden for at deltage som frivillig med os!

 

Hos FDF Roskilde bidrager vi til festivalen ved at tage del i renholdelsesopgaver, hvor vi samler skrald og tømmer skraldespande  på det nordøstlige hjørne af festivalpladsen (publikumsområdet ), samt området omkring Backstage Village. Vi søger engagerede frivillige til at indgå i vores team og hjælpe med at holde området rent.

 

Vi har brug for frivillige fordelt på tre dage á 8 timer fra onsdag til søndag under festivalen. Vagterne ligger mellem kl. 8:00 og 24:00, dog er der en enkelt vagt søndag kl. 04:00-12:00. Jobbet kræver ikke fysisk hårdt arbejde, men vi kommer til at gå en del kilometer hver dag. Vi stiller relevante hjælpemidler til rådighed for at løse opgaven.

 

Vores base er placeret på det lukkede område ved Volunteers’ Village, hvor vores telt er opstillet. Teltet er det daglige samlingspunkt for alle vores frivillige, uanset om man er på vagt eller ej. Som frivillig får du også mulighed for at opleve og høre musik på festivalen, når du ikke er på vagt. Derudover giver vi dig tre meal vouchers, som kan bruges i festivalens madboder.

 

For at være frivillig hos os skal du være over 15 år.

 

Hvis du har lyst til at støtte FDF Roskilde økonomisk og samtidig opleve den unikke atmosfære på Roskilde Festival, vil vi meget gerne høre fra dig.

Skriv dig op på vores venteliste. Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på festival@fdfroskilde.dk. Vi glæder os til at have dig med!