TAG PÅ ROSKILDE FESTIVAL MED FDF ROSKILDE

Igen i år er FDF Roskilde repræsenteret som en af de mange frivillige foreninger, der leverer arbejdskraft til Roskilde Festivalen, og du kan være med til at hjælpe.

 

Den indsats som foreningen gør på festivalen består i at renholde af forskellige områder i forbindelse med denne. Heriblandt det lukkede område (dvs. området der ikke er tilgængeligt for publikum) nordøstlige hjørne af festivalpladsen hvor der er publikum. Til dette job skal vi i år bruge ca. 43 frivillige personer der vil lægge en indsats. 

 

Opgaven består i at samle skrald á 3 vagter, fordelt på 3 dage á 8 timer, fra onsdag til søndag. Det er ikke noget fysisk hårdt job, men vi får da gået nogle kilometer hver dag. 

 

Foreningen har base på det lukkede område mellem scenerne og Darupvej , hvor vores telt er opstillet. Teltet er det daglige omdrejningspunkt for alle vore frivillige medarbejdere, hvad enten man er på vagt eller ej. Hvis du har lyst til at hjælpe FDF Roskilde med at tjene lidt penge til det daglige foreningsarbejde, vil vi meget gerne høre fra dig. Og samtidig har lyst til at opleve/høre musik på festivalen.

 

Kontakt festivalgruppen, hvis du er interesseret i at høre nærmere om hvad vi laver på