Fredags FDF er for alle kredsens FDF’ere fra seniorvæbneralderen og op. Vi vil sikkert også prøve at invitere andre FDF-kredse i vores netværk, ligesom nogle tidligere FDF’ere måske kunne få lyst til at kikke forbi . Der vil være minimum to af kredsens ledere tilstede, men det er ikke sikkert det er væbnerlederne hver gang. Desuden er I velkommen ti l at invitere et par venner (der har alderen) med.

Hvad?

Det vigtigste er at vi har det hyggeligt med hinanden, og at det ikke skal være et sædvanligt FDF-møde, som bare ligger om fredagen (og derfor behøver I heller ikke tage FDF-skjorten på til Fredags FDF). Vi har som udgangspunkt derfor heller ikke planlagt et helt program for hver gang, men hvis vi alle beslutter at vi f.eks. skal ud og bowle sammen eller noget andet specielt, vil vi naturligvis sammen planlægge det i forvejen. Derfor er det primært op ti l jer, hvad I synes der skal foregå til Fredags Drop Ind – det kan være hyggesnak i sofaen, spille et spil osv.

Hvor?

Fredags FDF afholdes som udgangspunkt på FDF Huset (Vindingevej 31).

Hvornår?

Se kalenderne for hvornår dette afholdes. Fredags FDF vil normalt have åbent fra kl. 19.00 til 21.00 for Seniorvæbnere, og 22.00 for Senior, men der kan forekomme ændringer i tidspunkter afhænger naturligvis også af eventuelt specielt program/aktivitet.

Tilmelding og pris?

I de fleste tilfælde vil vi gerne vide om der kommer nogle, derfor vil der til hver Fredags FDF skulle gives besked om man kommer således at ledere ikke kommer forgæves til ingen børn. Herudover er det ret af videre hvor mange vi er hvis der f.eks. er fællesspisning (normalt senest tirsdagen før til FDF). Prisen følger samme princip – Fredags FDF koster kun noget hvis der er et specielt program/aktivitet.

There are no upcoming events.