Juleweekend på Syvstjernen

I denne weekend var FDF Roskilde afsted på den årlige juleweekend, i år gik turen til lejren Syvstjernen beligge mellem Osted og Hvalsø. Fredag aften mødtes Pilte, Væbnere, Seniorvæbnere og Seniorere, som sammen tog af sted til lejren, i fællesskab blev der lavet aftensmad. Efter dette var der tid til at spille brætspil mm. inden sengetid.

Efter en god nat, venter lejren på at Puslinge og Tumling skulle ankomme i løbet af lørdag formiddag. Efter ankomst skulle de mindre af sted på et juleløb, hvor der blandt andet blev konkurreret i hvem der kunne vende en brunkage flest gange ved hjælp af tungen eller hvem der kunne bygge det højeste pebernøddetårn. 

Eftermiddagen gik med at de store bagt kage og æbleskiver over bål, mens de mindre snittede små nisser. Desværre gik projekt æbleskiver ikke helt efter planen men godt at der så var en plan B , så vi fik alligevel spist masser af æbleskiver og drukket kakao rundt om bålet inden turen gik indendørs. Hvor julestjernere- og julekalenderværkstedet var åbnet. 

Dagen sluttede traditionen tro med en stor julemiddag, hvor der blev spist flæskesteg og risalamande, efterfulgt af pakkeleg.

Vil du også gerne opleve FDF, så mødes vi hver tirsdag, læs mere her.

 

Fakta om FDF

FDF – Frivilligt Drenge- og Pigeforbund er en folkekirkelig børne- og ungdomsorganisation med mere end 25.000 medlemmer i 350 lokale kredse fordelt over hele landet. FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra gennem relationer, leg, tro og samfundsengagement.