Vellykkede Væbnere og Seniorvæbnere weekend

Så lykkes det endelig at vi igen kunne deltage i Out In October (OIO) i Kulhuse på lejren Jomsborg, som blev afholde denne weekend, da lejren desværre sidste år var aflyst grundet Corona. Lejren er for Væbnere og Seniorvæbnere fra hele Sjælland, hvor der samlede deltog ca. 650 deltager.

Kredsens deltager deltog på forskellige grupper heriblandt ”Game XL” – hvor der blev spillet spil ”stor” størrelse og tonset igennem, ”Det store Dessert, show off” – under weekenden blev der bagt virkelige mange kager over bål, ”Fysik for sjov” i gruppe blev der prøvet kræfter med ild, flammefarver og andre spektakulære forsøg eller gruppen ”Board gamer gruppen” – hvor der blev prøvet kræfter med mange forskellige brætspil.

Lørdag aften blev der danset og skrålet med foran scenen til bandet ”Det Bedste Band”, som også spillede den nye landslejrsang, som er en del af sommerens landslejr.

Igennem aktivisterne havde deltager mulighed for at lave sjov og anderledes ting end dem vi plejere at lave i kredsen, samt mulighed for at møde nye FDF-venner.