Dysten. Hvem mon vinder?

Lørdag d. 1 februar afholdt FDF Roskilde årets første hotspot, som er en del af det landsdækkende væbnermesterskab blandt alle FDF-kredsene.
Årets tema var “Dysten, Hvem mon vinder?”, hvor deltagerne ud fra forsklige videoklip gætte hvem der vinder, samt løse nogle opgaver. Eksempelvis om deltagerne kunne gætte hvem der kunne lave den bedste udspring.
Undervejs bliver deltagerne udfordret i samarbejde og kreativitet. Opgaverne løses i patruljer med en voksen patruljeleder, der deltager på lige fod med de unge.

Henover de næste par måneder vil kredsens Væbnere, Seniorvæbnere og Seniorer forberede sig på selve Finalen der finder sted i Kristi Himmelfartsferien. Omkring 1.600 børn og unge fra hele landet vil på Finalen dyste mod hinanden, over fire dage. På Finalen skal der knuses koder, opklares mysterier og dystes i hæsblæsende discipliner. Finalen finder sted i København, og de i alt 45 poster er spredt over hele Storkøbenhavn.