Sommerlejr i rummet

FDF Roskilde og FDF Gevninge er i øjeblikket på sommerlejr på "Strandlyst" ved Kalundborg. Temaet for årets sommerlejr er "Den store rumrejse", hvor de 32 deltagere skal igennem en række udforinger, der løses på forskellige planeter i galaksen.
Temaramme og lysten til at give oplevelser videre
Drivkræften bag lejren er lysten blandt de mange frivillige ledere til at give de oplevelser og praktiske erfaringer videre, de selv har fået gennem mange år.

”Som gammel FDFer ved man, hvor fantastisk det er at leve sig ind i en temaramme, når de voksne også er med på ideen. Når der så tilsættes god mad, smuk natur, gode kammerater samt udendørs overnatning, så har du en fantastisk sommeroplevelse, ” siger de frivillige ledere i kor.

Du kan se mere om FDF Roskildes eller FDF Gevninges arbejde på www.fdfroskilde.dk og www.fdf.dk/gevninge

FDF står for Frivillig Drenge- og Pige-Forbund.

Der er ca. 25.000 medlemmer i Danmark.

FDFs ambition er at give børn og unge et ståsted at møde verden fra.