Byens FDFere dystede i Væbnermesterskabet

12 deltager fra FDF Roskilde var med, da 1400 FDFere fra hele landet dystede mod hinanden i årets Væbnermesterskab.
Det gik vildt for sig, da 12 børn og unge fra FDF Roskilde i Kristi Himmelfartsferien deltog i finalen i årets Væbnermesterskab.

Over fire dage skulle deltagerne knuse koder, opklare mysterier og dyste i hæsblæsende discipliner spredt over hele København, hvor finalen fandt sted. I alt 45 poster, hvor børnene blev udfordret i samarbejde, kreativitet og udholdenhed. Deltagerne går sammen i patruljer med en voksen patruljeleder, som deltager på lige fod med børnene og som heller ikke kender posterne på forhånd.

”Det har været en kæmpe oplevelse for deltagerne at få lov at prøve sig selv af til så stort et arrangement. For os er Væbnermesterskabet én stor leg, hvor den fælles indsats er helt nødvendig for at klare sig. Alle kan være med og bidrage med hver deres færdigheder, og der har været brug for alle kræfter undervejs,” siger patruljeleder Christian Hjortshøj.

En smuk friluftsgudstjeneste på teltpladsen i Ballerup samt præmieoverrækkelse til vinderne markerede søndag afslutningen på årets Væbnermesterskab.