FDF på juleweekend

FDF Roskilde har været på juleweekend på Særløselejren i Hvalsø skovene og havde det højeste antal deltagere i forhold til de seneste fem år.

45 børn og unge i aldersgruppen fra fem til 18 år samt en del voksne deltog i juleweekenden, der traditionen tro blev holdt i weekenden før første søndag i
advent.

De yngste deltagere rejste igennem et års traditioner. Fra påske hvor der blev pustet æg til sommer med udendørs lege, videre til Halloween hvor der blev lavet uhyggelige ting og til sidst julen, hvor der blev rundet af med manér med julemad og masser af sne, som deltagerne fik rig mulighed til at lege i.

De ældste deltagere startede lørdagen med at gå ud til lejren fra kredsens hus på Vindingevej, langs med Skjoldungestien. Deltagerne nåede frem til lejren, inden weekendens sne lagde sig som en dyne over landskabet.