1.700 FDF’ere samlede til Væbnermesterskabet i væbnermesterskaberi

I Kristi Himmelfarts-ferien var der ca. 1700 FDF’ere fra hele landet, samlet i København, her i blandt FDF Roskilde som deltog med 3 patruljer, ViVinderMentalt, Ha Ha Ha, De lamme ællinger og Snælgab.
I løbet af weekenden kom patruljerne omkring 45 poster fordelt på strækningen mellem Frederikssund og Femøren, samt løste mindre opgaver, der alle gav point til den samlede konkurrence. Herudover kombinerede Væbnermesterskabet på succesfuld vis den klassiske, primitiv lejr med telt og vandring, med moderne brug af smartphones, apps og S-tog.

Selve konkurrencen foregik ikke kun i denne weekend. Det har været et langdistanceløb, der allerede startede tilbage i februar. Patruljerne har kunnet løse opgaver hver uge hjemme i kredshuset på Vindingevej, samt deltaget i to hotspots, hvor patruljerne en hel dag har kunnet løse forskellige sjove opgaver. Blandt andet var patruljerne på spøgelsesjagt i skovene ved Hvalsø på hotspot 2.