FDF Roskilde på vikingelejr

FDF Roskilde er i denne uge på sommerlejr ved Lyndby på Roskildefondens lejr ROAR.
Temaet er vikingetiden, og de 30 deltagere har i flere dage arbejdet med aktiviteter med baggrund i vikingetiden. Sognepræst Mogens Ohm Jensen fra Jakobskirken i Roskilde har været på besøg for at fortælle om Harald Blåtand, Jellingestenen og baggrunden for, at Danmark blev kristent.
Deltagerne var onsdag formiddag på besøg på Vikingeskibsmuseet. Ved samme lejlighed ledte sognepræst Mogens Ohm Jensen, udklædt i vikingekostume, deltagerne gennem en andagt.
Børn og unge har produceret kapper, sværd og skjolde, så de er klar til den store vikingedyst, der finder sted på lejrens sidste dag. Lejren afsluttes med en stor fest, hvor der spises helstegt pattegris.
FDF Roskilde holder normalt til på FDF-Huset på Vindingevej 31.