Indbydelse til sommerlejr 2024

🔮🧙‍♂️🏰 Velkommen til årets mest magiske begivenhed – FDF Sommerlejr: Harry Potter Edition! 🏰🧙‍♀️🔮

Er du klar til at træde ind i troldmandens verden, hvor magi og eventyr venter rundt hvert hjørne? Vi inviterer alle troldmænd og hekse, unge som gamle, til en uforglemmelig uge fyldt med sjov, venskab og magiske oplevelser!

Tag med os til Hogwarts Skole for Heksekunst og Troldmandsskab, hvor du vil lære at kaste trylleformularer, brygge eliksirer og måske endda flyve på din egen kost under en omgang Quidditch!

Men pas på! Den onde troldmand, Lord Voldemort, lurer i skyggerne, og kun du og dine venner kan standse ham fra at sprede mørke over vores magiske verden.

Så spænd din kappe, greb din tryllestav, og tag med os på et eventyr, der vil forblive i dit hjerte for evigt! Hogwarts venter på dig! 🚂🔑🦉

På årets sommerlejr tager FDF Roskilde, Taastrup og Høje Taastrup afsted sammen!

Ugens indhold:
På sommerlejren deler vi os op i to lejre, indelejren (for puslinge, tumlinge og pilte) og udelejren (for væbnere, seniorvæbnere og seniorer). Indelejren sover og spiser som udgangspunkt indenfor, mens udelejren altid er udenfor. Der vil også være mulighed for at puslinge, tumlinge og pilte kan sove i telt, hvis de ønsker. Hver dag vil indeholde nogle aktiviteter med udgangspunkt i temaet, fritid til at lege, lejrbålsunderholdning og andagt.

Både inde- og udelejren kommer også til at have en eller flere turdage i løbet af ugen.

Mere info:
Ca. 2 uger før afrejse modtager du en mail med pakkeliste og det præcise afgang og hjemkomst tidspunkt.

Pris:
800 kr. og 600 kr. for efterfølgende søskende. Tilmeldingen er først gældende, når betalingen er fuldført her igennem medlemsservice.

Tid og sted:
FDF Roskilde mødes ved vores kredshus søndag kl. 9.00, hvor vi sammen køre ud til lejren Roarhytten (Granbakken 5A, 4070 Kirke Hyllinge). FDF  Taastrup og Høje Taastrup vil allrede være ankommet.

Alle deltagere skal hentes på lejren fredag d. 12 juli mellem 16 og 17. Vi foreslår forældre evt. koordination ved afhentning ellers må man sige til.

Tilmeldningsfrist:
Søndag d. 2. juni

Spørgsmål:
Har du spørgsmål eller vil du vide mere om, hvordan det er at være på sommerlejr, så spørg din leder.