Så er juletræssalget skudt i gang

Igen i år sælger FDF Roskilde juletræer fra deres kredshus på Vindingevej 31. Det betyder, at forældre, medlemmer og venner af kredsen det meste af julemåneden står klar til at sælge dig et juletræ.

Som noget nyt i år har FDF-kredsen skudt salget i gang ved at deltage i et lokalt julemarkedet på Betonvej hos den lokale virksomhed B-Lunch. Her blev der solgt juletræer, bagt pandekager over bål og meget mere mens gæsterne kunne nyde det hyggelige marked.

Resten af december sælges der juletræer hver weekend samt lillejuleaften fra kl. 11 til 17 samt fra torsdag den 16. december også i hverdagene i tidsrummet 16 til 19. Træerne, der er hentet hjem fra en lokal plantage, fås i flere forskellige størrelser.

Salget gik rigtig godt denne weekend, men kredsen regner med, at den kommende weekend og dagene lige op til jul bliver ekstra travle.

Overskuddet fra salget af juletræer, går til det lokale arbejde for børn og unge i FDF Roskilde, som til sommer deltager i den store Landslejr ved Silkeborg. Der afholdes landslejr hvert femte år, hvor kredsen blandt andet bor i telte, lave mad over bål og bygger deres lejr op med rafter.

Landslejrens tema i 2022 er “mod”, og kredsens medlemmer kommer bl.a. til at arbejde med, hvordan man kan bruge mod til at udvikle sociale kompetencer.

Vil du også gerne opleve FDF, så mødes alle aldersklasser hver tirsdag. Læs mere på her.

 

Fakta om FDF

FDF – Frivilligt Drenge- og Pigeforbund er en folkekirkelig børne- og ungdomsorganisation med mere end 25.000 medlemmer i 350 lokale kredse fordelt over hele landet. FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra gennem relationer, leg, tro og samfundsengagement.