Ny trailer

FDF Roskilde har været så heldige at DUF (Dansk Ungdoms Fællesråd) endnu engang har støttet os med midler fra Lokalforeningspuljen. Denne gang er vi blevet tildelt midler til anskaffelse af en ny trailer, samt tilbehør.

Traileren blev taget i brug ved årets sommerlejr, hvor kredsens materialer og udstyr kunne blive transporteret fra vores kredshus til årets lejr ved Kalundborg.

Temarammen for årets lejr var “TV’ets verden”. Hvor deltagerne var med i forskellige TV-programmer i løbet af ugen. Aktiviteterne var inspireret af TV-programmer, eksempelvis “Den Sorte Bagedyst”, “Ramasjang Mysteriet”, “Legomasters” og “Wipeout”. Deltagerne prøvede bl.a. kræfter med at bage kage med bind for øjnene, et mysterium omkring mærkeligt blåt mælk, samt hvem der kunne bygge den flotteste figur ud af Lego. Især temaet Wipeout var der stor begejstring omkring, da der var lavet en forhindringsbane med forskellige vandaktiviteter – især glidebanen var en stor succes.

Ved anskaffelsen af traileren understøttes kredsens ønske om at FDF Roskilde fremover kan give medlemmerne alsidige aktiviteter hvor der er behov for transport af materialer og udstyr, samt ved tur aktiviteter som fx weekendture og sommerlejre. Herudover understøtter traileren de indtægtsgivende aktiviteter fx årets juletræssalg, samt Roskilde Festival, som desværre ikke blev afholdt i år.

Der skal lyde en stor tak til DUFs Lokalforeningspulje, der har givet nye muligheder for kredsen.

Fakta om FDF
FDF – Frivilligt Drenge- og Pigeforbund er en folkekirkelig børne- og ungdomsorganisation med mere end 25.000 medlemmer i 350 lokale kredse fordelt over hele landet. FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra gennem relationer, leg, tro og samfundsengagement.