FDF’ere på TV rundfart

I denne uge var FDF Roskilde på Sommerlejr på lejren Strandlyst ved Kalundborg. Lejren er bygget op omkring en temaramme, som i år var “TV'ets verden”.

På lejren deltog der 26 deltagere, som var med i forskellige tv-programmer i løbet af ugen. Aktiviteterne var inspireret af tv-programmer, eksempelvis Den Sorte Bagedyst, Ramasjang Mysteriet, Legomasters, Wipeout og Stormester. Deltagerne prøvede bl.a. kræfter med at bage kage med bind for øjnene, et mysterium omkring mærkeligt blåt mælk, samt hvem der kunne bygge den flotteste figur ud af lego. Især temaet Wipeout var der stor begejstring omkring, da der var lavet en forhindringsbane med forskellige vandaktiviteter – især glidebanen var en stor succes.

Det har været fedt, at vi igen har kunne komme på rigtigt sommerlejr efter et år med Corona. Sommerlejren er et af årets højdepunkter med sjove aktiviteter, hygge, samt at man kan være tosset på den gode måde”, siger Christian Hjortshøj.

De største deltagere har, som traditionen foreskriver, været på Hike, hvor de forlod lejren og gik ca. 25 kilometer over to dage. Undervejs fandt de et overnatningssted, hvor de kunne få ly for natten – dette blev i et par shelters ved Tissø.

For at lejren kunne afvikles over en uge, har der været brugt mange frivillige kræfter på at få planlagt selve lejren. Det samme gælder under lejren, hvor der var nogle forældre med til at lave mad og hjælpe med det praktiske. Der skal lyde en stor tak.

FDF Roskilde har til huse på Vindingevej 31, hvor vi mødes hver tirsdag aften. Vi starter ny sæson fra den 17. august. Kom meget gerne forbi og mød de frivillige og se om dette er noget for dig. Vi tager imod nye medlemmer løbende.

Fakta om FDF
FDF – Frivilligt Drenge- og Pigeforbund er en folkekirkelig børne- og ungdomsorganisation med mere end 25.000 medlemmer i 350 lokale kredse fordelt over hele landet. FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra gennem relationer, leg, tro og samfundsengagement.