Nye overnatningsmuligheder

FDF Roskilde har været så heldig at DUF (Dansk Ungdoms Fællesråd) endnu engang har støttet kredsen med midler fra Lokalforeningspuljen. Denne gang er vi blevet tildelt midler til anskaffelse af hængekøjer og tarps til en værdi af 16.500 kr.

Hængekøjer og tarps er allerede taget i brug ved årets sommeraktivitet, hvor nogle af kredsens væbnere, seniorvæbnere og seniorer var på cykeltur i lokalområdet omkring Roskilde. Her fik deltagerne mulighed for at være på primilejr, hvor deltagerne overnattede i de nyindkøbte hængekøjer og lå under de nye tarps, der var spændt ud over hængekøjerne ind mellem træerne i skoven ved Lejrgrunden Godset, ved Hvalsø.

Ved anskaffelsen af hængekøjer og tarps understøtter vi kredsens ønske om at FDF Roskilde fremover kan give medlemmerne en anderledes naturoplevelse end de vanlige. Udstyret vil kunne bruges ved forskellige turaktiviteter, som fx. weekendture, hike og sommerlejre.

Hængekøjer og tarps har ved årets sommeraktivitet allerede nu givet ny mulighed og været til stor glæde hos kredsens medlemmer.

Der skal lyde en stor tak DUFs Lokalforeningspulje, der har givet nye muligheder for kredsen.