FDF’ere leger Indiana Jones på lejr

FDF Roskilde er i øjeblikket på sommerlejr på Stevns Naturcenter.
Temaet for årets sommerlejr er »Indiana Jones«, hvor de 40 deltagere skal igennem en række udfordringer for til sidst at finde frem til skatten.
Udfordringerne startede allerede på vej til sommerlejren, hvor deltagerne skulle gå fem, 20 eller 30 kilometer afhængigt af alder.

Tirsdag var FDF’erne på fossiljagt på Stevns Klint, hvor der blev gjort mange spændende fund, blandt andet forstenede dele af søanemoner, søpindsvin, snegle og muslinger. Onsdag til torsdag er de ældste på en 24 timers tur, hvor de unge skal løse opgaver og blandt andet selv skal finde et sted at overnatte.

Hver aften på sommerlejren er der lejrbål, hvor der underholdes med sang, sketch og konkurrencer. »Fidusen«, der er en vandrepokal, uddeles også til det hold, der er bedst til at holde rent og ordenligt på lejren.

FDF Roskilde holder hver tirsdag møde i FDF-huset på Vindingevej i Roskilde. Kredsen arrangerer hvert år sommerlejr for medlemmer og deres kammerater, der gerne vil udfordres i skolesommerferien.

Billedetekst: FDF Roskildes sommerlejr holdes i år på Stevns Naturcenter, hvor deltagerne blandt andet har været på fossiljagt ved Stevns Klint.