Særløselejren

Særløselejren er perfekt til mindre grupper, der søger overnatningsmulighed nær Skjoldungestien og midt i Nationalparken Skjoldungernes Land. Særløselejren er beliggende i det fredede areal kaldet Særløse Overdrev og er ideel til dagsudflugt, weekendophold, hike, O-løb, primitiv madlavning og andre udendørs aktiviteter. Lejren er taget i brug i 1975 og blev i 1982 udvidet til i alt ca. 120 kvadratmeter.

Kapaciteten er 24 personer. Lejren er forsynet med følgende:

Soverum til 16 pers.

Soverum til 4 pers. (1. sal)

2 lederværelser til 2 pers.

Køkken

2 toiletter

2 bruserum

Spisesal

Bålplads

WiFi

Adresse:

Hvem kan lejr?

Lejren er bygget af frivillige til brug for børne- og ungdomsarbejdet i FDF. Vi udlejer til FDF-kredse, spejderkorps, kirker, idrætsforeninger, folkeskoler, børnehaver, fritidshjem etc. Vi udlejer kun til skoler såfremt skolen lejrer og vil stå til ansvar for fejl, mangler og evt. skader på vores lejr.

Anvendelse:

Lejren er ideel til weekendophold, lejrskole, koloni, teambuilding, dagsudflugt, etc. Der er mulighed for teltslagning. Der forfindes ikke rafter. Der er bålplads til fri afbenyttelse. Der kan være brænde til fri afbenyttelse, men lad være at bruge mere end nødvendigt.

Billeder:

Priser:

  • Pris pr. døgn: 1.100 kr.
  • Pris pr. weekend: 2.400 kr.
  • Pris pr. kort uge(man-fre): 4.200 kr.
  • Pris pr. uge: 7.000 kr.
  • Obligatorisk slutrengøring: 500 kr.

Vi udlejer med følgende intervaller:
Hverdag: kl. 08:00 – 18:00
Weekend: fredag kl. 18:00 – søndag kl. 15:00
Uge i sommerferien: lørdag kl. 15:00 – lørdag kl. 10:00

Det er også muligt at lejr lejren fra mandag – fredag eller blot nogle enkelte dage.
For el afregnes efter forbrug. Der afregnes pr. forbrugt KWH. Beløbet modregnes i det indbetalte depositum.

Betaling:

Halvdelen af lejen betales ca. en måned efter kontrakten er modtaget. Restbeløbet betales senest 2 uger før lejrperiodens start.
Depositum afregnes efter opholdet er afsluttet. Vores inspektør vil efterfølgende gennemgå lejren med henblik på at konstatere fejl/mangler og evt. skader.

Kontrakt:

Kontrakt på lejemålet fremsendes i 2 eksemplarer, hvoraf den ene skal tilbagesendes i underskrevet stand inden 14 dage. I modsat fald slettes reservationen.

Kørsel til lejren:

Biler kan kun køre til området ad Trørnehusvej/Glældebjergvej. I vinter halvåret kan tilkørselsvejene være meget svære at passere. Hvis der er opsat skilt med indkørsel forbudt skal P-pladsen ved Vernersmindevej (vinterparkeringen anvendes. Vejene må aldrig bruges som parkeringsplads, hverken vinter eller sommer!
Privat lejede busser bør stoppe på hjørnet af Vernersmindevej/Tjørnehusvej, da denne resterende strækning ikke er let at passere for store køretøjer.

Kørselsvejedning til lejren.

Køkken:

Der forefindes komfur (4 kogeplader og ovn), køleskab med mindre fryseskab.
Der er service og køkkengrej til 30 personer. Lejere skal selv medbringe viskestykker, karklude, gulvklude, opvaskemiddel, toiletpapir, køkkenrulle etc.

Når noget går i stykker:

Sørg for at give udlejeren besked, hvis I har ødelagt noget. Dette ælder også, såfremt I konstaterer fejl/mangler ved ankomsten. I vil naturligvis blive opkrævet erstatning, for de ting der måtte være gået i stykke under opholdet.

Sanitært:
Der er to toiletter med håndvaske. Der forefindes 2 separate badeværelser.

Opvarmning:
El-varme og el-vandvarmer. Kontroller ved ankomsten at vandvarmeren er tændt. Kontakt sidder på væggen til toiletterne – helt oppe under loftet.

Naturen & seværdigheder:

Grundarealet er ca. 8.000 kvadratmeter, hvoraf ca. 1/5-del er ryddet for træer og tilsået med græs, bortset fra gårdspladsen. Det resterende del af grunden er skov. Der er adgang til et ca. 52.000 kvadratmeter stort fællesareal, kuperet skovterræn og skovsø.
Der er endvidere direkte adgang til det store og fredede Særløse Overdrev og de store skovdistrikter Bidstrup og Skjoldnæsholm, som er en del af Nationalparken Skjoldungernes Land. Husk at tilladelse til arrangementer i skovdistrikterne skal indhentes ubetinget forud hos skovfogeden.
Skal du besøge Særløse Overdrev kan du finde information og kort over området her.
Almerindelig færdsel og løb på fællesarealet ingen tilladelse. Husk at rydde op, fjerne poster etc.

Hvis I skal bo flere dage og har behov for en udflugt, så kan føglende ideer måske bruges: Roskilde Domkirke, Vikingeskibshallen, Sagnlandet Lejre, Sjællands højeste punkt Gyldenløves Høj og Sporvejsmuseet Skjoldnæsholm, Kund Lavards kapel og Tadre Vandmøll.

Udlejer

Søren Egemar Knudsen

Drejøvej 4, Vor Frue, 4000 Roskilde

6073 6451