Igen i år sælger FDF Roskilde juletræer. Til dette har vi behov for hjælp - fra forældre, medlemmer og venner af kredsen. I dette indlæg kan du læse mere om at sælge juletræer for FDF Roskilde, blandt andet hvordan du skriver dig på vagtplanen med de vagter du vil dække.
Vi glæder os til at se dig ved vores salgssted på kredshuset.

Hvor og hvornår sælger FDF Roskilde juletræer?

Kredsen sælger juletræer på følgende datoer i 2020, udelukkende fra vores kredshus:

Weekend: 5. – 6. & 12. – 13. dec. kl. 11 – 17
Hverdag: 14. – 18. dec. kl. 16 – 19
Weekend: 19. – 20. dec. kl. 11 – 17
Hverdag: 21. – 22. dec. kl. 16 – 19
Lillejuleaften: 23. dec. kl. 11 – 15

Hvordan skriver man sig på vagtplanen?

Vi har behov for at du støtter FDF Roskilde med din arbejdskraft, så vi kan opretholde salget af juletræer. For at skrive sig på vagtplanen skriver du en mail til jul@fdfroskilde.dk, hvorefter dine vagttider bliver opdateret på vagtplanen på vores hjemmeside, fdfroskilde.dk/vagtplan. Her vil du også kunne se de tidsrum, hvor der mangler mandskab.

Hvor gammel skal man være for at kunne sælge juletræer?

Man skal være fyldt 18 år for at stå alene og sælge juletræer. Børn/unge må naturligvis meget gerne deltage sammen med deres forældre, bedsteforældre eller andre voksne. Børn/unge op til og med væbnere skrives ikke på vagtplanen, men deltager blot på salgsstedet, se desuden næste punkt.

Kan man tage sine børn med?

Selvfølgelig, det vil da være super god reklame, hvis børnene kommer med (måske iført FDF skjorte) så køberne kan se, at de støtter et godt formål. Og måske kan I endda få gjort købernes børn interesserede i at starte til FDF.

Hvor sælger vi juletræer?

Juletræerne sælges alene fra vores kredshus beliggende på Vindingevej 31.

Hvordan pakker man et juletræ ind?

Vi har en “net-maskine”, hvor juletræet blot skal trækkes igennem.

Sætter vi fod på juletræerne?

Ja, det gør vi da hvis kunden efterspørger det. Dog skal kunden betale for foden.

Hvordan betaler kunderne?

Kontant eller med MobilePay! Vi tager desværre ikke imod Dankort, da det er forbundet med meget store omkostninger. Det er ganske nemt at modtage MobilePay-betaling, og der vil på salgsstedet være en vejledning i hvordan man sikrer sig betaling via MobilePay. Vi har naturligvis en pengekasse til at håndtere kontanterne.

Køb et sælgerjuletræ

Som tak for hjælpen er der mulighed for at købe et juletræ med rabat: Hvis din husstand har ydet minimum 3 arbejdstimer med at sælge juletræer kan I købe et træ med 30% rabat. Hvis I har ydet minimum 6 arbejdstimer stiger rabatsatsen til 50%, det vil sige at I kan købe jeres træ til halv pris!

Yderligere instrukser?

Disse får du naturligvis inden du skal sælge juletræer, og ellers er du altid velkommen til at kontakte den salgsansvarlige, Morten.

Hvad får FDF Roskilde ud af min indsats?

Vi tjener penge på at sælge juletræer. Disse penge bruges efterfølgende til aktiviteter for medlemmerne, og udgør et stort bidrag til at kunne holde brugerbetaling på lejrture nede samt vedligeholde vores fine kredshus på Vindingevej. Og derudover vil vi jo gerne gøre reklame for vores arbejde med børn & unge i Roskilde – måske endda få nye medlemmer.

Vi glæder os til nogle gode, hyggelige og til tider spændende juletræssalgstimer!

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Morten på telefon 60 62 60 77