Kredsbutikken

Kredsbutikken har åbent hver tirsdag, FDF Huset, Vindingevej 31, for at købe skal du kontakte Maiken.

Du kan se alle varer i internetbutikken 55°Nord. 55°Nord er en internetbutik, som FDF har stiftet sammen med KFUM spejderne, og man kan her købe FDF-ting som forbundsskjorten og sangbogen, diverse lejrudstyr samt beklædning og udstyr til aktivt friluftsliv.

Kort sagt – alt hvad hjertet i en FDF’er kan begære! De varer, som er vist i de særlige tilbudsaviser eller i vores lille udstillingsmontre på Vindingevej 31, er dermed ikke alle de varer som sælges i kredsbutikken.

Den samlede vareliste ses på internetbutikken 55°Nord, hvis du herefter bestiller varerne hos os, sparer du forsendelsesomkostningerne.

Mangler du stadig forbundsskjorten… så kan du også få hjælp af din leder til at finde frem til den rette størrelse og få hjælp til at bestille. March & Lejr sangbogen får du udleveret, når du bliver medlem af FDF.

Du har mulighed for at købe ”Den lille blå medlemsbog” som er praktisk lille opslags-bog er udkommet i en ny udgave. Køb den næste gange Kredsbutikken har åbent.

På gensyn i Kredsbutikken

5 dage siden

55ºNord p/s

Dagens 21 km trailløb tog mig gennem skov, strand og klitter et barskt, men smukt sted i Danmark. Dette billede er fra dagens tur. Hvor tror du, jeg er havnet her? ... Se mereSe mere

Dagens 21 km trailløb tog mig gennem skov, strand og klitter et barskt, men smukt sted i Danmark. Dette billede er fra dagens tur. Hvor tror du, jeg er havnet her?

 

Kommentar på Facebook

Jeps ✋✋✋

Det er Blåvand fyr i baggrunden med bunkeren fra 2. Verdenskrig ved siden af... Har været der en del, kan klart anbefales at gå en tur på det militære område omkring fyret👍🏻

Jeg tror bestemt du er ved Lyngvig fyr på vestkysten mellem Søndervig og Hvide Sande.

Det er Blåvand fyr i baggrunden :)

Blåvand fyr 🧭

Blåvandshuk taget mod vest, med den gamle tyske radarstation, Blåvand Fyr og fyrmesterbolig i baggrunden.

Blåvand

Blåvand fyr....

Ligner meget Blåvand fyr. 😉

blåvandshuk fyr

Blåvand fyr

Skagen

+ Vis flere kommentarer

2 uger siden

55ºNord p/s

Kan du holde varmen? Ellers er det nu, du skal slå til. I denne weekend får du nemlig 25 % rabat på vores lækre uldvarer. Se hele udvalget af dejlige sweatre, huer, strømper og plaider i butikken i Taulov eller i vores webshop. Rigtig god weekend! www.55nord.dk/55nord/shop/uld ... Se mereSe mere

 

Kommentar på Facebook

Vibeke Ottesen Maksten et besøg værd i vinterferien?

Betina Egholm

Christina Vibe Utzon

Bo Tolstrup Jensen det er nu muligheden for en islandsk sweater foreligger?!😂😂😂😂

Hvornår var det i havde åben og hvad var adressen

Rikke Haldgaard Friis

+ Vis flere kommentarer

Læs mere