Nyhedsbrev
Kære læser

Maj måned er over os! Først og fremmest et stort tillykke til Caroline, som blev konfirmeret den 20. april i Jakobskirken. Tak til Frederik og Janus for deres indsats som fanevagter.

I april deltog vi også i PusTumPi dagen i Næstved, hvor vi mødtes med mange andre FDF'ere fra landsdelen. Vil I genopleve dagen, kan I se billederne via dette link.

I denne måned finder I invitationen til årets årsmøde, som afholdes tirsdag den 14. maj. Denne dag er der almindeligt møde for medlemmer, mens der også vil være årsmøde for forældre, læs mere nedenfor.

Vi ser også frem til Væbnermesterskabet i Kristi Himmelfartsferien, hvor kreds Væbnere og Seniorvæbnere deltager. De vil udforske København via bus og S-tog og løse poster i Malmparken. Vi er spændte på at følge med i jeres oplevelser.

Husk at tilmelde jer sommerlejren inden den 2. juni! Se indbydelsen nedenfor.

Desuden er der en invitation til Væbnere og Seniorvæbnere om at deltage i en klatretur i klatreparken den 1. juni. Husk at tilmeld dig, hvis du vil være med, se indbydelsen nedenfor.

Vi har brug for hjælp til Roskilde Festivalen! Lige nu mangler vi 3-5 frivillige. Læs mere nedenfor, hvis du har lyst til at deltage eller kender nogle som kunne være interesseret.

Kender du nogen, der vil være med til at skabe sjove og meningsfulde fritidsaktiviteter for børn og unge? Vi søger flere ledere til vores kreds. I den forbindelse har vi lavet et ”Frivilligejob”, som meget genre må blive delt. Kontakt en af vores kredsledere for at høre mere, eller læs mere her.

Renoveringsprojektet går fremad. Tømreren har bygget op, og maleren har fået fjernet det gammel tapet og spartle væggene. Nu venter vi på døre og malingsarbejdet. Vi har søgt støtte fra Nordea-fonden til nye lamper, og vi har fået tilsagn! En stor tak til fonden for dennes støtte.
De bedste FDF-hilsener,
Lederne i FDF Roskilde
Indkaldelse til årsmøde 2024

Indkaldelse til årsmøde 2024

Alle kredsens medlemmer og forældre indbydes hermed til FDF Roskildes årsmøde 2023 d. 14. maj 2024 kl. 18.00-19.00, som vil blive afholdt på FDF Huset (udendørs, medbring gerne siddeunderlag eller tæppe). Der er normale FDF-møder for børnene, og de deltager i en del af årsmødet. På årsmødet vil der være informationer om de kommende arrangementer herunder sommerlejrene, årsregnskabet fra 2023 …

Læs mere...
Klatretur i klatrepark

Klatretur i klatrepark

Tilhøre: Væbnere og Seniorvæbnere

FDF Høje Taastrup har inviteret os med ud og klatre i klatrepark ved Ledreborg den 1 juni. Det er en sjov måde at udfordre sig selv på, samt møde nogle af de andre FDF’er som vi skal på sommerlejre med, og måske andre FDF fra andre kredse. Turen koster 160 kr. vi mødes kl. 9:30 og er tilbage på FDF …

Tilmeldingsfrist den 14 maj.

Læs indbydelsen og tilmeld dig her...
Indbydelse til sommerlejr 2024

Indbydelse til sommerlejr 2024

🔮🧙‍♂️🏰 Velkommen til årets mest magiske begivenhed - FDF Sommerlejr: Harry Potter Edition! 🏰🧙‍♀️🔮 Er du klar til at træde ind i troldmandens verden, hvor magi og eventyr venter rundt hvert hjørne? Vi inviterer alle troldmænd og hekse, unge som gamle, til en uforglemmelig uge fyldt med sjov, venskab og magiske oplevelser! Tag med os til Hogwarts Skole for Heksekunst …

Tilmeldingsfrist den 2 juni.

Læs indbydelsen og tilmeld dig her...
Roskilde Festival

Bliv en del af FDF Roskilde på årets Roskilde Festival!

Som traditionen tro er FDF Roskilde igen i år en del af Roskilde Festivalen. Vi søger frivillige og medlemmer til at hjælpe med renholdelsesopgaver på det nordøstlige hjørne af festivalpladsen. Dette er en fantastisk mulighed for dig, der ønsker at støtte os og samtidig opleve festivalen.

I skrivende stund mangler vi 3-5 frivillige, der har lyst til at deltage.

Hvordan kan du hjælpe? Vi har brug for frivillige og medlemmer, der kan samle skrald og tømme skraldespande. Arbejdet foregår fra onsdag den 3. juli til søndag den 7. juli, fordelt på vagter á 8 timer, mellem kl. 8:00 og 24:00, med undtagelse af søndag, hvor vi starter kl. 04.00. Du behøver ikke være bekymret for fysisk hårdt arbejde, men forvent at gå nogle kilometer hver dag. Vi stiller relevante hjælpemidler til rådighed.

Som frivillig bliver du en del af et fællesskab, der har været en del af festivalen siden 1990. Du får også mulighed for at opleve musikken og atmosfæren på festivalen.

Hvordan tilmelder du dig? Hvis du har lyst til at være en del af vores hold, er du mere end velkommen til at skrive dig op på vores venteliste ved at besøge dette link (fdfroskilde.dk/rf-venteliste). Du er også mere end velkommen til at dele dette.

Læs mere om opgaven her.

Har du spørgsmål, så kontakt os gerne på festival@fdfroskilde.dk eller tag fat i Christian.
- Puslinge og Tumlinge
7. maj (tirsdag) mødes 17.00 - 18.30

I dag skal vi lære lidt knob... Kan du fx binde dine egne sko? Eller ved du hvad et råbåndsknob er?
14. maj (tirsdag) mødes 17.00 - 18.30 + Årsmøde 18.00 til 19.00

Vi holder fællesmøde sammen med Pilte og Væbnere hvor vi skal lege lege sammen over på boldbanen. Eftermødet mødes vi med jeres forældre for at afslutte årsmødet.
21. maj (tirsdag) mødes 17.00 - 18.30

I aften skal vi snitte, har du en dolk må du meget gerne tage denne med, ellers har vi.
28. maj (tirsdag) mødes 17.00 - 18.30

I aften påbegynder vi at lave vores egen kuglebane af genbrugsting. Medbring forskellige ting, som du tænker vi kan bruge.
Fx. ruller fra toiletpapir og køkkenruller, mælkekartoner, papkartoner eller hvad du tænker kan bruges.
FDF hilsner
Christian og Jeppe
- Pilte
7. maj (tirsdag) mødes 17.00 - 18.30

Piltene skal igen lave mad, men denne gang er det vegetarisk.
14. maj (tirsdag) mødes 17.00 - 18.30 + Årsmøde 18.00 til 19.00

Vi holder fællesmøde sammen med Puslinge, Tumlinge og Væbnere, hvor vi skal lege lege sammen over på boldbanen. Eftermødet mødes vi med jeres forældre for at afslutte årsmødet.
21. maj (tirsdag) mødes 17.00 - 18.30

Der er fart på programmet i dag, så vi skal se hvor meget vi kan nå i vores tempo! Der er fart på programmet i dag, så vi skal se hvor meget vi kan nå i vores tempo!
28. maj (tirsdag) mødes 17.00 - 18.30

Paintball med sokker? Det lyder da spændende…
FDF hilsner
Frederik, Jimmi, Rie og Samuel
- Væbnere
7. maj (tirsdag) mødes 17.00 - 18.30

Vi lære at pakke en rygsæk og hvordan man slår et telt op.
Væbnermesterskabet

Dem der skal med på væbnermesterskavet vil få en mail med ferle oplysninger om lejrturen.
14. maj (tirsdag) mødes 17.00 - 18.30 + Årsmøde 18.00 til 19.00

Vi holder fællesmøde sammen med Puslinge, Tumlinge og Pilte, hvor vi skal lege lege sammen over på boldbanen. Eftermødet mødes vi med jeres forældre for at afslutte årsmødet.
21. maj (tirsdag) mødes 17.00 - 18.30

Vi øver os på at lave en biuark.
28. maj (tirsdag) mødes 17.00 - 18.30

Vi skal ud og finde geocaches i Roskilde så husk godt fodtøj.
1. jun. (lørdag) mødes 09.30 - 15.00

Klatreretur i Lederborg. Læs indbydelse og husk at tilmeld dig inden den 14 maj. Se indbydelsen her, samt tilmeld dig.
FDF hilsner
Elias og Jacob
- Seniorvæbnere og Senior
7. maj (tirsdag) mødes 18.45 - 20.45

Vi lægger ud med rengøring. Derefter afholder seniorvæbnerne aftenens møde for seniorerne.
Væbnermesterskabet

Dem der skal med på væbnermesterskavet vil få en mail med ferle oplysninger om lejrturen.
14. maj (tirsdag) mødes 19.00 - 20.45 + Årsmøde 18.00 til 19.00

Vi leger med tal, bogstaver og andet, der har med koder at gøre. Før mødet mødes vi med jeres forældre for at afslutte årsmødet.
21. maj (tirsdag) mødes 18.45 - 20.45

Vi bruger tiden til at lære aktiviteter, der er gode at kunne, når man er FDFer.
28. maj. (tirsdag) mødes 18.45 - 20.45

Vi skal i aften ud og have belønningen for vores indsats for rengøring på kredshuset. Mere info kommer når vi nærmere os.
1. jun. (lørdag) mødes 09.30 - 15.00

Klatreretur i Lederborg. Læs indbydelse og husk at tilmeld dig inden den 14 maj. Se indbydelsen her, samt tilmeld dig.
FDF hilsner
Hans Ole
email website instagram facebook 
Hvidt vandmærke (1)