Nyhedsbrev
Kære læser

Julen står for døren, og det betyder, at vores årlige juletræssalg er i fuld gang i kredsen. Vi er taknemmelige for den støtte, vi får fra jer, men har stadig brug for hjælp. Læs mere nedenfor om, hvordan du kan bidrage.
Samtidig nærmer vi os juleferien, og årets sidste møde finder sted tirsdag den 12. december. Vi genoptager aktiviteterne igen tirsdag den 9. januar.

Afsked med Maiken:
Det er med blandede følelser, at vi meddeler, at Maiken stopper som leder. På grund af nyt job og videreuddannelse er det ikke længere muligt for hende at være aktiv i lederrollen, hendes sidste møde er tirsdag den 5. december.

Jeg vil med glæde tænke tilbage på de mange gode oplevelser jeg selv har i FDF igennem mere end 30 år og alle de mange oplevelse jeg har haft sammen med børn og unge i FDF Roskilde.
De bedste hilsner Maiken

Vi takker Maiken for hendes engagement i FDF og ser frem til at møde hende som forælder i kredsen. Vi ønsker hende held og lykke på hendes nye rejse.

Ændringer i Ledersammensætningen:
Fra det kommende år implementerer vi ændringer i vores lederfordeling og tilknytning til klasserne:
  • Puslinge og Tumlinge: Jeppe, Emma og Christian
  • Pilte: Frederik, Jimmi, Samuel og Rie
  • Væbnere: Jacob og Elias
  • Seniorvæbnere og Seniorer: Hans Ole
Mødetider forbliver uændrede.

Vedr. Pilte og Væbnere, disse vil forsat være sammen, men de vil løbende deltage i forskellige aktiviteter. Eksempelvis vil Væbnere blive tilbudt at deltage i Væbnermesterskabet. Dette mesterskab begynder allerede i starten af februar og kulminerer med en finale i Kristi Himmelfartsferien i maj. Det betyder at tirsdagsmøderne vil nogle gange foregå hver for sig.

Juleweekend:
Vi håber, I alle har haft en vidunderlig juleweekend i Syvstjernen! Vi fik virkelig skabt den helt rigtige julestemning med lege, bål, en lækker julemiddag og ikke mindst den traditionsrige pakkeleg. Tak til alle, der deltog og gjorde weekenden hyggelig.

For dem, der ønsker at genopleve øjeblikkene eller dem, der desværre gik glip af det sjove, kan I finde en samling af billeder fra juleweekenden via dette link.

Sommerlejr 2024:
Det er faldet på plads hvornår årets sommerlejr bliver afholdt, dette bliver i uge 28. Vi glæder os til en fantastisk uge fyldt med sjov og fællesskab. Hold øje med opdateringer vedrørende startdatoen, der vil enten være lørdag den 6. eller søndag den 7. juli, dog vil lejren slutte lørdag den 13. juli. Vi samarbejder med FDF Høje Taastrup for at sikre at lejren kan blive gennemført.

Renovering af stueetagen på kredshuset:
I januar har vi brug for jeres hjælp til at tømme stueetagen, da renoveringen begynder. Vi er taknemmelige for den støtte, vi har modtaget fra Roskilde Kommune. Hvad skal der laves? På stueetagen skal der laves følgende, nyt gulv lægges, der installeres nye elektriske installationer, en foldbar væg med en dør etableres for at opdele rummet i to, væggene og loftet males og toilettet får en opgradering. I kælderens garderobe og depot skal der laves følgende, efterisolering og males. Når tiden nærmer sig for renoveringen, vil vi have brug for jeres hjælp til at tømme stueetagen, garderoben og depot. Arbejdet udføres af professionel håndværker. Vi vil løbende holde jer opdateret og bede om jeres hjælp, når tiden nærmer sig.

Vi ønsker jer alle en glædelig jul og et fantastisk nytår!

De bedste FDF-hilsener,
Lederne i FDF Roskilde
Hjælp os med at sprede juleglæde - Sælg juletræer med os

Hjælp os med at sprede juleglæde - Sælg juletræer med os

I skrivende stund står vi og mangler hjælp til salg af juletræer. Vi har brug for ekstra hænder følgende dage:
  • lørdag den 9. december fra kl. 13.20 til 16.00,
  • mandag den 18. december fra kl. 15.50 til18.00,
  • lørdag den 23. december fra kl. 12.00 til 15.00.
Vores vagtplan opdateres løbende, og du kan følge med her.

Vi vil også gerne bede om jeres hjælp til at sprede budskabet om vores julesalg. Besøg vores Facebook-side og del gerne vores opslag.

Hvis du har tid og lyst, vil vi også sætte pris på, hvis du kunne tage nogle af vores overskydende flyers og dele dem ud i dit lokalområde. Vi har lagt dem i postkasserne i følgende områder.

Tak for jeres støtte, og lad os sammen gøre julesalget til en succes!

Læs mere om vores juletræssalg her...
- Puslinge og Tumlinge
5. dec. (tirsdag) mødes 17.00 - 18.30

Vi bager julesmåkager.
12. dec. (tirsdag) mødes 17.00 - 18.30

Vi holder juleafslutning.
FDF hilsner
Emma, Jeppe og Maiken
- Pilte og Væbnere
5. dec. (tirsdag) mødes 17.00 - 18.30

Vi skal lave noget sødt.
12. dec. (tirsdag) mødes 17.00 - 18.30

Juleafslutning.
FDF hilsner
Christian, Frederik, Jimmi og Rie
- Seniorvæbnere og Senior
5. dec. (tirsdag) mødes 18.45 - 20.45

Rie stå for mødet
14. dec. (tirsdag) mødes 18.45 - 20.45

Juleafslutning
FDF hilsner
Elias, Samuel, Hans Ole og Jacob
email website instagram facebook 
Hvidt vandmærke (1)