Indbydelse til Væbnermesterskabet

Hvad er Væbnermesterskabet (VM)?
Kort fortalt er VM en konkurrence, hvor alle Væbnere, Seniorvæbnere og Seniorer fra hele Danmark mødes og har en stor konkurrence. Konkurrencen startede lørdag den 3. februar og slutter med finalen i Kristi Himmelfartsferien (8. maj – 12. maj). Selvom det er en konkurrence (altså fokus på at vinde) er det vigtigste for langt de fleste deltagere at have en fantastisk oplevelse sammen med sine FDF-venner og prøve nogle sjove, skøre, vilde, fede, anderledes aktiviteter og opgaver end dem man normalt prøver til FDF (eller andre steder).
Væbnermesterskabet er opbygget i to etaper – netdelen (dette er afholdt på vores ugentlige møder)   og finalen.

Finalen
På finalen foregår konkurrencen som et stort løb, hvor posterne er fordelt rundt i hele Storkøbenhavn, og hvor patruljerne derfor benytter tog og bus (samt gåben) for at komme rundt mellem posterne. Alle hold har teltlejr i en park (de sidste mange år i Malmparken ST.), der fungerer som udgangspunkt for VM finalen.

Hvor og hvornår foregår VM?

  • Onsdag 8. maj kl. 19.00 til søndag 12. maj kl. 13.00.
  • Adressen er Kræmmerstien 1, 2740 Skovlunde

Hvad koster det at være med?
Finalen koster 750 kr.

Hvem kan være med?
Alle kredsens Væbnere, Seniorvæbnere og Seniorer deltager forhåbentlig, og har man en ven man gerne vil vise hvad det fedeste FDF er, kan han/hun også godt deltage. Vi skal naturligvis helst vide dette så tidligt som muligt.

Hvad er en patrulje?
På VM er vi inddelt i patruljer, hvor hver patrulje består af 3-6 Væbnere/Seniorvæbnere/Seniorer + 1 ledere. Konkurrencemæssigt er VM opdelt i 2 aldersklasser: Væbnere + Seniorvæbnere i én kategori, og Seniorer i én anden kategori.

Forældrehjælp…
For at væbnermesterskabet kan lykkes, har vi behov for hjælp fra jeres forældre til lidt forskellige ting.

  • At der bliver bagt tre til fire kager
  • Af der bliver bagt boller
  • Kørsels til og fra Finalen
  • Nogle der har lyst til at indkøbe/lave aftensmad til os (Kredsen dækker udgifter). Der behov for aftensmad til tre aftener (torsdag, fredag og lørdage)
  • Postmandskab (1-2 personer), Torsdag 7-18 (Posten har åbent fra 8-17), Torsdag ca. 19-22, Fredag 7-18 (Posten har åbent fra 8-17), Lørdag 7-18 (Posten har åbent fra 8-17) og Lørdag 20-23

Vi vil prøve at fordele opgaver ligge lidt mellem dem der tilmeldt sig opgaverne i tilmeldingen

Tilmelding
Undervejs i tilmeldingen skal der både skrives praktiske oplysninger (som telefonnumre, adresse (opdatering af medlemssystem)) samt svares på spørgsmål om deltageren må deltage i klatre-, sejl- og vandaktiviterer

Tilmelding til dette års væbnermesterskab er åben nu! Tilmeldingsfristen er den 6 april 2024 kl. 20:00