Støt FDF Landslotteri 2023 – Vi har brug for jeres hjælp

Vi har behov for jeres hjælp til at sælge forbundets landslotteri, som er en fantastisk mulighed for at støtte FDF’s aktiviteter og samtidig have chancen for at vinde skønne præmier. På bagsiden af lodsedlerne kan I se, hvilke gevinster der venter.  Hver lodseddel koster kun 25 kr., og det bedste er, at man straks kan se, om man har vundet!

Størstedelen af indtægterne fra landslotteriet går direkte til vores lokale kreds, hvor pengene bruges til at arrangere spændende weekendture og andre aktiviteter. Resten af beløbet støtter vores landsforbund. Salgsperioden strækker sig fra den 14. august til den 29. oktober 2023.

Sådan kan I støtte:
  • Lad jeres barn sælge lodsedler til familiemedlemmer, venner og naboer.
  • Man kan tage en tur rundt i nabolaget, banke på dørene og tilbyde lodsedler.
  • Ved supermarkeder og travle områder kan børnene stå med deres lodsedler – Det er god stil at spørge om tilladelse, især hvis det er på steder som Ros Torv eller foran butikker.
  • Brug de sociale medier til at annoncere, at jeres barn sælger lodsedler. I kan endda lave en sjov video, hvor de skraber lodsedlerne. Eller at I leverer lodsedlerne i deres postkasse, hvis det ikke er for langt væk.
Gevinster og belønninger:

For hver solgt lodseddel optjener dit barn et point, som kan bruges til at vælge en præmie fra vores liste eller konverteres til 2 kr. pr. point og bruges som betaling for sommerlejre og weekendture. Og den, der sælger flest lodder i vores kreds, vil blive belønnet med et gavekort på 100 kr. til Eventyrsport og titlen som årets Supersælger!

Derudover deltager vores kreds i en spændende konkurrence, hvor vi får fine præmier, hver gang vi når 10 solgte lodder.

Vi har brug for jer alle sammen:

Vi forventer, at alle medlemmer under 18 år, som ikke er assistenter, sælger mindst 10 lodsedler hver – gerne flere! Dette er en fantastisk måde for vores børn at lære om ansvar.

Sådan kan I hjælpe:

Når jeres børn går ud for at sælge lodsedler, skal de have deres forbundsskjorte på, så alle kan se, hvem de repræsenterer. De kan sige: “Hej, jeg kommer fra FDF Roskilde. Vil du købe en lodseddel? De koster kun 25 kr.”

Det er en god idé at give børnene et skilt med jeres MobilePay-nummer, alternativt oprette en Box i MobilePay, når de går rundt. De fleste foretrækker at betale med MobilePay i dag. Hvis der dog skal tages imod kontanter, så sørg for, at dit barn har en pose med.

Afregning:

Ved samlede afregning foretrækker vi MobilePay på vores nummer 89880. Husk at skrive antallet af solgte lodder og barnets navn i tekstfeltet. Vi modtager også kontanter.

Hvis I har spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte Christian eller Maiken.

Ser frem til et vellykket landslotteri!

Præmier

10-39 lodder
40-69 lodder
70-99 lodder
100+ lodder