Fjeldtur til Norge

Den 26. juli drager vi sammen med 3 andre kredse fra Hedebonetværket afsted på fjeldtur til Norge. Vi tager til  Hardangervidda, 165 km vest for Oslo, mere præcist skal vi på en vandretur rundt om Hardangerjøkulen der er en stor gletcher.  Det er altså en naturoplevelse af de helt store i vente. Vi er hjemme igen d. 4. August.

Vi har tidligere udmeldt at vi tog afsted den 27. efter nærmere planlægning er vi kommet frem til at den bedste tur opnås hvis vi tager afsted den 26 juli. 

Madlavning foregår på trangia, og overnatning er ligeledes primitiv, nemlig i telt. Da vi selv skal bære alt hvad vi skal bruge i løbet af turen bliver det en tur hvor man bliver fysisk udfordret, men vi tror på at alle seniorvæbnere og seniorer med fortræning kan deltage og gennemføre den påtænkte rute.

Før turen vil der blive udsendt et deltagerbrev med mere praktiske oplysninger. Vi har lagt os fast på en pris, der hedder 2.000 kr.

Man kan tilmelde sig nu via kredsens hjemmeside og tilmeldingen er senest den 31 maj.  

Allerede nu kan du se hvad der er godt at få fundet frem inden turen.