Fortræningsweekend

Hvis du har lyst til at mærke et lille sus af fjeldtur inden du beslutter dig for om du skal med, så er det nu du skal spidse ørene. Fjeldtursudvalget har nemlig planlagt en helt fantastisk fortræningsweekend hvor du får mulighed for at prøve lidt af hvad en fjeldtur kommer til at byde på. Vi regner med at vi kommer til at gå ca. 40 kilometer i Røsnæs’ skønne natur.

Du kan naturligvis godt tilmelde dig selvom du ikke har planer om at du skal med på fjeldtur. Der bliver en weekend med masser tid til at hygge med hinanden. Hvis du allerede ved at du skal med på fjeldtur skal du naturligvis også tilmelde dig.

Vi mødes ved Kredshuset, Vindingevej 31, Roskilde kl. 18.30 d. 21/4 og kører mod FDF Røsnæs’ Kredshus på Røsnæsvej 259, 4400 Kalundborg. Det er vigtigt at du har spist aftensmad hjemmefra, samt har pakket i en god vandrerygsæk og taget vandrestøvlerne på, da vi kommer til at gå det meste af weekenden. Vi slutter vandringen ved Kystvejen 126, 4400 Kalundborg, hvor bilerne der skal hente os skal være 15.30. Weekenden koster 150 kr. Husk også at spørge dine forældre om de kan køre os til Røsnæs og hente os igen. Vi slutter ved kredshuset, Vindingevej kl 16.30 d. 23/4.

Du kan altid spørge din leder hvis der er noget du er i tvivl om, eller skal have hjælp til.

Herunder kan du se hvad du skal have med:

OBS HUSK når du parker at der skal være plads til fælles grej, som forplejning, kongegrej og telte.

 • Vandrerygsæk minimum 45 L
 • Vandrestøvler
 • Regntøj
 • Varm sovepose + liggeunderlag
 • Toiletgrej (tandbørste, tandpasta)
 • Spisegrej (kniv, ske, krus)
 • Varmt skiftetøj, vi skal være udenfor hele weekenden.
 • Evt. termoundertøj (hvis du er lidt kuldskær)
 • Lommelygte/pandelygte
 • Kompas (hvis du har et)
 • March og Lejr
 • Drikkedunk med vand
 • Forbundsskjorten
 • Snacks