Hjælp med at sælge juletræer…

Igen i år sælger FDF Roskilde juletræer. Til dette har vi behov for hjælp, fra forældre, medlemmer og venner af kredsen. I denne folder kan der læses mere om hvad man skal gøre for at sælge juletræer for FDF Roskilde, samt hvordan du skriver dig på vagtplanen med de vagter der skal dækkes.

Vi glæder os til at se dig ved vores salgssted på kredshuset.

Hvor og hvornår sælger FDF Roskilde juletræer?

Kredsen sælger juletræer på følgende datoer i 2022, fra vores kredshus:

Weekendåbent d. 3. & 4. dec. kl. 11 – 16 (mødes kl. 10.45)
Weekendåbent d. 10. & 11. dec. kl. 11 – 16 (mødes kl. 10.45)
Hverdag d. 16. dec. kl. 16 – 18 (mødes kl. 15.45)
Weekendåbent d. 17. & 18. dec. kl. 11 – 16 (mødes kl. 10.45)
Hverdag 19. til 22. dec. kl 16 – 18 (mødes kl. 15.45)
Lillejuleaften: 23. dec. kl. 12 – 15

Hvordan skriver man sig på vagtplanen?

Vi har behov for at du støttet FDF Roskilde med din arbejdskraft, så vi kan opretholde salget af juletræer. For at skrive sig på vagtplanen skriver du en mail til jul@fdfroskilde.dk, hvorefter dine vagttider bliver opdateret på vagtplanen på vores hjemmeside, fdfroskilde.dk/vagtplan. Her vil du også kunne se de tidsrum, hvor der mangler mandskab.

BEMÆRK: Ved “åbne-vagter” møder man ind 15 min før og gør klar til at sælge.

Hvor gammel skal man være for at kunne sælge juletræer?

Man skal være fyldt 18 år for at stå alene og sælge juletræer. Vi anbefaler mindst to voksne på en vagt ad gangen. Børn/unge må naturligvis meget gerne deltage sammen med deres forældre, bedsteforældre eller andre voksne.

Børn/unge op til og med væbnere skrives ikke på vagtplanen, men deltager blot på salgsstedet, se desuden næste punkt. Alle seniorvæbnere og seniorer er sat på en vagt, to og to sammen. Hvis I bytter vagter, skal det meldes til jul@fdfroskilde.dk, så vagtplanen bliver opdateret. På vagter med seniorvæbnere og seniorer, er det kun nødvendigt med én ekstra voksen.

Kan man tage sine børn med?

Selvfølgelig, det vil da være super god reklame, hvis børnene kommer med (måske iført FDF-skjorte) så køberne kan se, at de støtter et godt formål. Og måske kan I endda få gjort købernes børn interesserede i at starte til FDF.

Hvor sælger vi juletræer?

Juletræerne sælges fra vores kredshus på Vindingevej 31.

Hvordan pakker man et juletræ ind?

Vi har en “net-maskine”, hvor juletræet blot skal trækkes igennem.

Sætter vi fod på juletræerne?

Ja, det gør vi da hvis kunden efterspørger det. Dog skal kunden betale for foden.

Hvordan betaler kunderne?

Kontant eller med MobilePay! Vi tager desværre ikke imod Dankort, da det er forbundet med meget store omkostninger. Det er ganske nemt at modtage MobilePay-betaling, og der vil på huset være en vejledning i hvordan man sikrer sig betaling via MobilePay. Vi har naturligvis en pengekasse til at håndtere kontanterne.

Køb et sælgerjuletræ

Som tak for hjælpen er der mulighed for at købe et juletræ med 25% eller 50% rabat, hvis din/jeres familie lægger hhv. 2 eller 5 arbejdstimer med at sælge juletræer.

Yderligere instrukser?

Disse får du naturligvis inden du skal sælge juletræer, og ellers er du altid velkommen til at kontakte de salgsansvarlige.

Hvad får FDF Roskilde ud af min indsats?

Vi tjener penge på at sælge juletræer. Disse penge bruges efterfølgende til aktiviteter for medlemmerne, og udgør et stort bidrag til at kunne holde brugerbetaling på lejrture nede samt vedligeholde vores fine kredshus på Vindingevej. Og derudover vil vi jo gerne gøre reklame for vores arbejde med børn & unge i Roskilde – måske endda få nye medlemmer.

 

Vi glæder os til nogle herlige og spændende juletræssalgstimer!

Venligste hilsener

Bestyrelsen

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte de salgsansvarlige

  • Henrik, tlf 26 21 73 32
  • Maria, tlf 23 64 61 46
  • Rune, tlf 28 30 69 16