Nyt medlemssystem og ændring af kontingent opkrævning

Primo oktober skiftede FDF Roskilde over til et nyt medlemssystem der kaldes Medlemsservice, som faciliteres af Landsforbundet. Det  afløser tidligere system (Carla), arrangement/lejr tilmelding (Flextilmeld), samt den måde vi opkræver kontingent (Betalingsservice).

Det nye system er ejet af FDF, KFUM og De Grønne Pigespejdere og har været brugt af de andre korps i en årrække.

HVAD BETYDER DETTE?

Alle medlemmer og pårørende til medlemmer, der har en mailadresse kan logge ind i Medlemsservice. Her kan Medlemmer se og rette egne oplysninger, forældre kan se og rette egne oplysninger og deres børns oplysninger.

Systemet håndterer også tilmeldinger til ture og lejre, samt som noget nyt kontingentbetaling.

Adgang til Medlemsservice findes på medlem.fdf.dk. Ved første login beder man om at få koden tilsendt til sin e-mailadresse (Den der er registreret i systemet, hvis problemer spørg Christian).

For at sikre at alle får en nem opkobling til Medlemsservice, har kredsen lavet en hjælpeside, hvor der findes vejledninger til hvordan man kommer ind i systemet, fdfroskilde.dk/medlemsservice.

KONTINGENTBETALING

Næste kontingentbetaling i november vil komme til at foregå igennem Medlemsservice og afløse Betalingsservice som vi har brugt hidtil. I forbindelse med opkrævningen vil der blive sendt en mail ud med et link til betalingssiden. Her kan der betales med kort eller MobilePay, hvis der bruges kort kan dette tilmeldes til automatisk korttræk, ligesom Betalingsservice. Indtil der er foretaget ændringer i Medlemsservice vil der blive sendt mail ud til alle medlemmer og pårørende, frem til der er valgt en betaler. 

Allerede nu kan du via Medlemsservice, sætte automatisk korttræk til ved at følge vejledningen på fdfroskilde.dk/medlemsservice.

TILMELDING TIL ARRANGEMENTER OG LEJRE

Ved den kommende lejr (Juleweekenden), vil tilmeldingen til denne foregå igennem Medlemsservice. Som noget nyt kan man tilmelde flere under samme tilmelding, således at der kun skal foretages en betaling.

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR HJÆLP

Tøv ikke med spørge hvis du oplever problemer med systemet ellers tag et kig i vores vejledninger på fdfroskilde.dk/medlemsservice.

 

Vi håber i alle vil tage godt imod det nye system.

På vegne af Kredsledelsen og Bestyrelsen
Christian (2921 2293 eller christian@fdfroskilde.dk)