Indbydelse til Out In October

Så er det tid for tilmelding til sæsonens første Væbner- og Seniorvæbnerweekend – O!O (læs: OIO, Out In October) på Jomsborg, fredag d. 30. sep. – 2. okt.

O!O er for alle væbnere og seniorvæbnere øst for Storebælt. Ved tilmeldingen vælger du en gruppe, som du er en del af hele weekenden, hvor du har tid til at fordybe i gruppens tema. Derudover har du tid til at få masser af nye FDF-venner.

Uden for gruppetiden bor du i kredsens teltlejr, kredsen er sammen om morgenen og om aftenen (inkl. disse måltider).

Hvad er O!O? Det er; fede aktiviteter, råhygge med kammeraterne og FDF når det er bedst.

Årets grupper
På O!Os hjemmeside (Outinoctober.dk) kan man finde gruppe beskrivelserne, således du kan vælge de rette gruppe, når du skal afgive gruppeønske.

 1. Back to basic
 2. Krea
 3. O!O Newz
 4. Super Pionering
 5. Det store Dessert “show off”
 6. Knivbygger
 7. Game XL
 8. Board gamer 
 9. From Trash To Treasure #FTTT
 10. Tonsegruppe
 11. Bold og åbne kødsår
 12. Micro bit-båt
 13. Lav din egen skede til din kniv 
 14. Dumt og farligt
 15. Nattefis
 16. Jorden rundt en weekend
 17. O!O mysteriet
 18. F-E-S-T
 19. Klatre
 20. Beauty full – skønhed og massage
 21. Bål Snack Kok Amok Advanced

 

Du skal vælge 3 gruppeønsker i prioriteret rækkefølge, dvs. skriv den gruppe du helst vil deltage i som nr. 1. Når du udfylder tilmeldingen.

Praktiske detaljer for weekenden
Inden vi mødes fredag, skal du have spist hjemmefra, da der ikke vil være aftensmad fredag aften – vi tager dog en lille godnat-snack inden vi hopper i soveposen. Vi skal desuden bruge nogle forældre til at køre os hver vej (weekenden foregår på lejren Jomsborg, Jomsborgvej 32, 3630 Jægerspris). Marker i tilmeldingsformularen om I kan køre (begge veje), så får I besked om den endelige fordeling (ingen bliver bedt om at køre begge veje hvis det kan undgås).

 • Afgang fra FDF-Huset, fredag kl. 1800
 • Afgangen fra Jomsborg, forældre der skal køre skal være ved lejren senest kl. 1300
 • Ankomst til FDF-Huset, søndag ca. kl. 1400.

 

For deltagelse på denne weekendtur koster det 365 kr. som betales via tilmedlingen nedenfor. Tilmeldingsfrist senest tirsdag den 13. september.

Hvis du skulle havde yderligere spørgsmål O!O, så spørger Elias. Vi glæder os til en spændende weekend sammen med hele Væbner- og Seniorvæbnerklassen og en masse andre FDFer fra resten af Sjælland.