Tilmelding til Landslejr 2022 er åbnet

2021 er ved at gå på hæld og næste år skal vi afsted på FDF Landslejr 2022. Derfor er det nu tid til at tale mere intensivt om sommerens Landslejr. Som optakt til Landslejren havde vi tirsdag den 16. november informationsmøde omkring lejren, slidesene fra mødet kan findes her.

Prisen for lejren

Deltagerprisen er 1.500 kr. for medlemmer af FDF Roskilde, idet kredsen yder et tilskud. For ledere og hjælpere af forskellig karakter, er der besluttet differentieret pris. Prisen oplyses via holdlederen.

Udover deltagerprisen, skal der lægges evt. lommepenge, samt deltagerbetaling for forberedelsesweekenden og kredslejren i Kristi Himmelfartsferien.

Tilmelding er bindende, så man skal betale hele deltagerprisen ved evt. afbud, da kredsen hæfter for medlemmers tilmelding.

Betalingsrater:

 • 500 kr. ved online tilmelding, via forbundets tilmeldingssystem. Betaling foregår via betalingskort, og skal være foretaget inden den 1. marts 2022.
 • 1.000 kr. senest 1. april 2022, via kredsens tilmeldingssystem.

 

Dele af deltagerbetalingen kan afregnes med FDF Roskilde-gavekort fra salg af Landslotteriet her i efteråret. Hvis du ønsker at benytte dig af denne mulighed skal dette aftales med Christian, som vil oprette en rabatkode til formålet.

Hvor skal jeg bo på Landslejren?

Alle Pilte, Væbnere og Seniorvæbnere bor i kredslejren
Alle Seniorer skal vælge om de vil bo i Seniorkreds i Ekspeditionen eller på kredslejren.

Hvad er Seniorkreds?
I Seniorkredsen bor du som Seniorer, sammen med andre Seniorer fra vores Netværk – og skal skabe lejrliv og ungdomsliv sammen.

I bor derfor centralt på landslejren, på samme vis som alle andre lejrdeltagere. Det giver jer mulighed for at tage traditioner med hjemme fra kredsen og sammen med andre seniorer, skabe et hjem for hinanden. Et hjem, hvor I kan øve jer i at være unge sammen. Et hjem med ansvar og pligter, og med skævhed og god tid til snakke om det at være et ungt menneske på vej mod et ståsted.

Tilmeldingsprocedure

Som nævnt på informationsmødet¸ skal du tilmelde dig igennem landslejrens hjemmesiden, hvor du indtaster dine oplysninger samt betaler depositummet på 500 kr. som sker ved brug af et betalingskort, inden den 1 marts 2022. Herunder en vejledning til selve tilmeldingen:

 1. Hav dit medlemsnummer klar. Det stå i nyhedsbrevet
 2. Gå ind på landslejrens tilmeldings side og klik “Tilmeld”
 3. Tryk “Tilføj deltager” og vælg deltagertype
 4. Boks åbnes, vigtig at du vælger “Tilmelding via kreds/hold” og skriver Roskilde
 5. Indtast dit medlemsnummer, samt fødelsdag, herefter trækker systemet medlemsoplysninger fra kredsens medlemssystem. Hvis der er fejl i stamdata kontakt Christian for rettelse. Herudover skal der oplyses kontaktoplysninger på forældre.
 6. Bosted. Pilte, Væbnere og Seniorvæbnere skal vælge “Kredsplads”, mens Senior skal vælge om de bor på kredspladsen eller i Seniorkreds i Ekspeditionen.
 7. Allergier mv. oplyses her.
 8. Tryk “Gem”. Hvis I er flere fra samme familie, der skal med, kan der herefter tilføjes ekstra deltager ved at trykke “Tilføj deltager”. Herefter gentages punkt 3 til 8.
 9. Tryk næste, herefter mødes siden Donation, hvor FDF indsamler midler til udviklingsprojekter om Verdensmålene, hvis du vil donere et beløb til projektet anføres det her.
 10. Herefter mødes siden Landslejr T-shirt, her forsøges det om du ønsker en rabatkode til fri fragt, hvis du på et tidspunkt vil købe Landslejr T-shirten.
 11. Handelsbetingelser. Vigtigt at du læser handelsbetingelser igennem inden du går videre. Du kan også læse handelsbetingelserne her.
 12. Opsummering
 13. Betaling af første rate på 500 kr.

Hermed er du tilmeldt Landslejren. Den resterende deltagerbetaling på 1.000 kr. (1.500 kr. – 500 kr.), skal betales inden 1. april 2022. Dette gøres via kredsens hjemmeside. I får mere information herom senere.

 

Modige FDF-hilsner

Christian Hjortshøj
Holdleder for FDF Roskilde på landslejren 2022