Indbydelse til Out In October

Så er det tid for tilmelding til sæsonens første væbnerweekend – O!O (læs: OIO) på Jomsborg, fredag d. 1. okt. – 3. okt.

O!O er for alle væbnere og seniorvæbnere øst for Storebælt. Ved tilmeldingen vælger du en gruppe, som du har hele weekenden til at fordybe dig i. Derudover har du tid til at få masser af nye FDF-venner. Uden for gruppetiden bor du i kredsens teltlejr, så kredsen er sammen om morgenen og om aftenen (inkl. disse måltider).

O!O er ikke for seniorer, da aktiviteterne er planlagt for væbnere og seniorvæbnere. Senior kan deltage, ved henvendelse til Christian, dog på andre præmisser end som væbner og seniorvæbner.

Hvad er O!O?

  • Fede aktiviteter!
  • Råhygge med kammerater!
  • FDF når det er bedst!

 

Grupper / Gruppeønsker

På O!Os hjemmeside kan man finde gruppe beskrivelserne, således du kan vælge de rette gruppe. For Gruppe 1-8 og Gruppe 9-16.

1. Game XL
2. Krea gruppe
3. O!O News
4. Det store Dessert ”show off”
5. Kniv bygger gruppe
6. Fysik for sjov
7. Board gamer gruppe
8. FROM TRASH TO TREASURE #FTTT
9. Tonsegruppe
10. Blod og åbne kødsår
11. Micro bit-båt
12. Lav din egen skede til din kniv
13. Dumt og farligt
14. Klatregruppe
15. Beautyfull – skønhed og massage.
16. Den sunkne skat

Du skal vælge 3 gruppeønsker i prioriteret rækkefølge, dvs. skriv den gruppe du helst vil deltage i som nr. 1.

Hvad koster dette:

Der er en deltager betaling på 360 kr. for denne weekend.

Tilmeldingsfrist:

For at deltage skal du havde til meldt dig senest onsdag d. 15 september. Da der i år er et max antal på deltager bedes i hurtigst muligt tilmelde jer, da der ikke kan gangsteres plads til alle. (Pladserne gives efter først til mølle).

Lidt flere af de praktiske detaljer:

Du skal huske at spise hjemmefra, da der ikke vil være aftensmad fredag aften – vi tager dog en lille godnat-snack inden vi hopper i poserne. Vi skal desuden bruge nogle forældre til at køre os hver vej (weekenden foregår på lejren Jomsborg, Jomsborgvej 32, 3630 Jægerspris). Marker i tilmeldingsformularen om I kan køre (begge veje), så får I besked om den endelige fordeling (ingen bliver bedt om at køre begge veje hvis det kan undgås).

Afgang UD fra FDF-Huset, Vindingevej 31, fredag kl. 1800.

Ankomst HJEM til FDF-Huset, Vindingevej 31, søndag ca. kl. 1400. Afgangen fra Jomsborg. Chaufførerne skal være ved lejren senest kl. 1300.

Husk at pakke…

Du kan se vores “vejledende pakkeliste til weekendtur med udendørs overnatning ” nedenfor (du skal dog IKKE medbringe dolk på O!O, medmindre det står på din gruppe). Vigtigt husk spise grej.

Derudover skal du se under din gruppe om du skal medbringe noget særligt (inden vi tager afsted, får du oplyst hvilken gruppe du er kommet på).

Husk også at 55nord kommer forbi, hvor der er købe alt mellem himmel og jord inde for udstyr.

Hvis I savner flere oplysninger om O!O må I endelig spørge! Vi glæder os til en spændende weekend sammen med hele væbner- og seniorvæbnerklassen og en masse andre Væbnere & Seniorvæbnere fra resten af Sjælland.

Mange hilsner

Væbner- og seniorvæbnerlederne