Landslotteri 2021 – Vi har brug for jeres hjælp

De lodsedler vi sælger er FDFs Landslotteri. Prisen pr. lod er 25 kr. Lotteriet er et skrabelod, hvor køberen straks kan se, om der er gevinst. Kredsen får de fleste af pengene fra lotteriet og resten går til vores landsforbund. Gevinsterne kan ses på bagsiden af loddet. Salgsperioden er 20. august – 31. oktober 2021.

Igen i år har vi desværre mistet nogle af vores indtægter pga. Corona (f.eks. tilskud fra Roskilde Festival). Derfor er det ekstra vigtigt i år, at I bakker om at jeres børn får solgt lodsedler.

Dette kan gøres på flere forskellige måder:

    • Børnene sælger til familie, venner og naboer.
    • Børnene går rundt på de nærmeste veje og ringer på døren.
    • Børnene kan også stå foran supermarkederne eller andre pladser med mange mennesker. Det er god stil lige at spørger om lov, hvis I sælger på Ros Torv eller lige foran en butik.
    • Salg online hvor medlemmet selv optjener gevinst, I kan bruge de sociale medier og reklamere med at jeres børn sælger lodsedler og at lodsedlerne kan leveres i postkassen, hvis det ikke er for langt væk. Alternativt kan man lave en lille film / live streame, hvor børnene skraber lodsedlen.
    • Salg online via kredsens hjemmeside (medlemmet optjener ikke gevinst), del linket (https://www.fdfroskilde.dk/stoet-fdf/landslotteri/) på de sociale medier og reklamere for at kredsen sælger lodder online, inspiration findes her

For hvert solgt lod kan jeres barn optjene 2 kr., der enten kan anvendes i kredsbutikken eller som delvis betaling for sommerlejr og weekendture.

SUPERSÆLGER: Den i vores kreds som sælger flest lodder får et gavekort på 100 kr, som kan bruges i kredsbutikken – altså på ting fra FDFs butik 55 grader nord.

Derudover er kredsen med i en konkurrence om fine kredspræmier for hver gang vi har solgt 10 lodder.

Vi forventer, at ALLE medlemmer under 18 år, som ikke er assistenter tirsdag aften, sælger min. 10 lodsedler hver, og meget gerne flere.

Hvordan sælger mit barn lodsedler: Når børnene sælger lodsedler skal de have forbundsskjorte på, så man kan se hvor de kommer fra.

De kan sige:” Hej jeg kommer fra FDF Roskilde. Vil du købe en lodseddel? De koster 25 kr.?

Det kan være en god ide at give børnene et skilt med jeres MobilePay nr. med rundt. Der er ikke mange, som har kontanter. Hvis der skal tages imod kontanter så sørg for at jeres barn har en pose med, hvor køber selv kan lægge pengene i. 

Når I skal afregne med os, vil vi helst modtage pengene på vores MobilePay nr. (89880, med “antal & barnets navn” i tekstfeltet), men vi tager selvfølgelig også mod kontanter.

Har I spørgsmål, så er I velkomne til at tage fat i Maiken (20789225).