Indbydelse til sommerlejr

Igen i år kan FDF Roskilde tilbyde muligheden for at komme på en super fed sommerlejr, læs mere omkring det praktiske nedenfor og tilmeld dig.

Tid & sted

FDF Roskildes sommerlejr 2021 finder sted fra søndag den 25. juli til fredag den 30 juli kl. 16.00. Temaet er ”Tag med ind i TV’ets verden”.

Sommerlejren afholdes igen i år på lejren Strandlyst, der ligger ved Kalundborg.

Hvem kan deltage

Sommerlejren er for alle medlemmer af FDF Roskilde. Har man en god ven/veninde er man velkommen til at invitere ham/hende med, hør nærmere hos en leder i kredsen omkring dette.

Tilmelding & Pris

Tilmeldingsfristen er tirsdag d. 29. juni.

For at kunne få lejren til at lykkes har vi behov for nogle forældre til at køre ud og hjem, herudover vil der være mulighed for at afkrydse om man har lyst til at bage boller eller kage, ved tilmelding.

Prisen for deltagelse er 850 kr. pr. person, for ikke medlemmer er 1.110 kr.

Beløbet refunderes ikke ved senere framelding.

Hvis du har FDF gavekort fra lodseddelsalg, kan disse også bruges til at betale deltagerprisen, mere info hos Christian.

Deltagerbrev

Du vil senere modtage et deltagerbrev med yderligere informationer – bl.a. med oplysning om, hvilke forældre der skal være behjælpelig med at køre os til/fra sommerlejren, samt hvem der tager kage eller boller med.

I deltagerbrevet vil du kunne læse detaljer om sommerlejren. Afrejsetidspunkt, hjemkomst, program, adresser, pakkeliste etc.

Temaet – ”Tag med ind i TV’ets verden”

På sommerlejren vil vi tage op opdagelse i de mange forskellige TV-programmer der vises på TV, fx. Ramasjang mysteriet, Nak og æd, eller Danmarks modigste. De forskellige aktiviteter og udfordringerne er tilpasset i forhold til børnenes alder.

Alle får mulighed for at sove i telt i løbet af ugen, hvis man har lyst til dette.
Bemærk at Væbnere og Seniorvæbnere overnatter i shelter under hele sommerlejren og har deres egne udfordringer under lejren. Derudover skal de på udflugt i lokalområdet.

Vi henstiller til at alle Pilte minimum sover i telt to nætter under lejren, i forbindelse forberedelser til Landslejren i 2022.

Corona

Sommerlejren vil blive afholdt under gældende restriktioner for perioden hvor lejren afvikles. Der tages forbehold for at sommerlejren kan blive aflyst hvis der er forhold i samfundet/restriktioner der gør at lejren ikke kan afvikles. I den forbindelse vil deltagerbetalingen blive betalt tilbage.

Spørgsmål

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om, hvordan det er at være på sommerlejr, så spørg din leder. Du er også velkommen til at kontakte: Christian, Ida eller Maiken.