COVID – Nye mødetider

UPDATE 16-05-2021

Myndighederne har prioriteret at genåbne det udendørs foreningsliv, fordi det er vigtigt for børn og unge, at kunne mødes i fællesskaber som FDF. Som forening er vi herved blevet vist en tillid til, at vi kan forvalte ansvaret for at skabe gode aktiviteter på en sikker og ansvarlig måde.

Planen for genåbning i kredsen tager udgangspunkt i de gældende retningslinjer og de erfaringer vi har gjort os ved sidste genåbning.

Vi må være maks 75 børn, unge og voksne samlet. Ændringer i møde tider frem til sommerferie.

[icon_list_item icon=”fa-dot-circle-o” icon_type=”circle” title=”Puslinge og Tumlinge mødes på FDF-huset tirsdage kl 1700-1830″ icon_background_color=”#ffffff” icon_color=”#000000″ title_color=”#000000″][icon_list_item icon=”fa-dot-circle-o” icon_type=”circle” title=”Pilte mødes på FDF-huset tirsdage 18.00-19.30″ icon_background_color=”#ffffff” icon_color=”#000000″ title_color=”#000000″][icon_list_item icon=”fa-dot-circle-o” icon_type=”circle” title=”Væbnere og Seniorvæbnere mødes tirsdage 18.30-20.30 forskellige steder i Roskilde. Mødested vil fremgå af det ugentlige nyhedsbrev” icon_background_color=”#ffffff” icon_color=”#000000″ title_color=”#000000″][icon_list_item icon=”fa-dot-circle-o” icon_type=”circle” title=”Seniorer mødes på FDF-huset onsdage 18.30-20.30.” icon_background_color=”#ffffff” icon_color=”#000000″ title_color=”#000000″]

Retningslinjer for FDF-møderne, er følgende:

[icon_list_item icon=”fa-dot-circle-o” icon_type=”circle” title=”vi må under aktiviteterne være op til 75 samlet i en gruppe ude og 25 idendørs” icon_background_color=”#ffffff” icon_color=”#000000″ title_color=”#000000″][icon_list_item icon=”fa-dot-circle-o” icon_type=”circle” title=”børn, unge og voksne skal vaske hænder før og efter mødet ved håndvasken udenfor. Væbnere og seniorvæbnere skal afspritte hænderne i stedet for håndvask, da der ikke vil være en håndvask til rådighed de steder vi mødes” icon_background_color=”#ffffff” icon_color=”#000000″ title_color=”#000000″][icon_list_item icon=”fa-dot-circle-o” icon_type=”circle” title=”for forældre gælder det generelle forsamlingsforbud på 5. Derfor skal I være opmærksomme på ikke at opholde jer på fortovet udenfor huset, men sørge for hurtig aflevering og afhentning” icon_background_color=”#ffffff” icon_color=”#000000″ title_color=”#000000″][icon_list_item icon=”fa-dot-circle-o” icon_type=”circle” title=”ingen børn, unge og ledere må møde op med symptomer på sygdom” icon_background_color=”#ffffff” icon_color=”#000000″ title_color=”#000000″][icon_list_item icon=”fa-dot-circle-o” icon_type=”circle” title=”vi må kun være udendørs. Ophold i huset er kun tilladt for børn, når de skal på toilettet. Alle over 12 år, skal have mundbind på indendørs” icon_background_color=”#ffffff” icon_color=”#000000″ title_color=”#000000″][icon_list_item icon=”fa-dot-circle-o” icon_type=”circle” title=”der er ikke krav om test forud for deltagelse i foreningsaktiviteter, men FDF opfordrer ledere og børn til at efterleve myndighedernes generelle retningslinjer om hyppige test” icon_background_color=”#ffffff” icon_color=”#000000″ title_color=”#000000″][icon_list_item icon=”fa-dot-circle-o” icon_type=”circle” title=”vi vil føre protokol til møderne, så vi har mulighed for smitteopsporing” icon_background_color=”#ffffff” icon_color=”#000000″ title_color=”#000000″][icon_list_item icon=”fa-dot-circle-o” icon_type=”circle” title=”herudover overholder vi de generelle anbefalinger om god håndhygiejne og afstand, der hvor aktiviteten tillader det.” icon_background_color=”#ffffff” icon_color=”#000000″ title_color=”#000000″]

I forældre, må meget gerne gennemgå disse retningslinjer med jeres børn inden mødet.

Vi ser frem til, at vi i fællesskab får genåbnet og beder jer hjælpe med at overholde ovenstående retningslinjer, således at vi har mulighed for at afholde FDF-aktiviteter.