Væbnermesterskabet Finalen

Hvad er Væbnermesterskabet (VM)?

Kort fortalt er VM en konkurrence, hvor alle væbnere, seniorvæbnere og seniorer fra hele Danmark. Konkurrencen startede lørdag den 2. februar og slutter med finalen i Kristi Himmelfartsferien (29. maj – 2 juni). Selvom det er en konkurrence (altså fokus på at vinde) er det vigtigste for langt de fleste deltagere at have en fantastisk oplevelse sammen med sine FDF-venner og prøve nogle sjove, skøre, vilde, fede, anderledes aktiviteter og opgaver end dem man normalt prøver til FDF (eller andre steder).

Væbnermesterskabet er opbygget i to etaper – netdelen (dette er afholdt på vores ugentlige møder)   og finalen.

Finalen

På finalen foregår konkurrencen som et stort løb, hvor posterne er fordelt rundt i hele Storkøbenhavn, og hvor patruljerne derfor benytter tog og bus (samt gåben) for at komme rundt mellem posterne. Alle har teltlejr i en park (de sidste mange år i Malmparken ST.), der fungerer som udgangspunkt for VM finalen.

 

Hvor og hvornår foregår VM?

  • Onsdag 29 maj kl. 19.15 til søndag 2 juni kl. 13.00.

 

Hvad koster det at være med?

  • Finalen koste 750 kr.

 

Hvem kan være med?

Alle kredsens Væbnere, Seniorvæbnere og Seniorer deltager forhåbentlig, og har man en ven som man meget gerne vil vise hvad det fedeste FDF er for noget, kan han/hun også godt deltage. Vi skal naturligvis helst vide dette så tidligt som muligt.

 

Hvad er en patrulje?

På VM er vi inddelt i patruljer, hvor hver patrulje består af 3-6 Væbnere/Seniorvæbnere/Seniorer + 1-2 ledere. Konkurrencemæssigt er VM opdelt i 2 aldersklasser: Væbnere + Seniorvæbnere i én kategori, og Seniorer i én anden kategori.

 

Forældrehjælp…

For at væbnermesterskabet kan lykkes har vi behov for hjælp fra jer forældre, til lidt forskellige ting.

  • At der bliver bagt tre til fire kager
  • Af der bliver bagt boller
  • Kørsels til og fra Finalen
  • Nogle der har lyst til at indkøbe/lave aftensmad til os (Kredsen dækker udgifter). Der behov for aftensmad til tre aftener (torsdag, fredag og lørdage)
  • Vi er så heldige i år at Malene og Maja fra FDF Gevninge vil stå postmandskab/sjak for kredsen. Selvom de har meldt sig, er der altid plads til flere (kreds dækkede ind, “men” kan godt stille med flere hænder, kontakt Christian hvis du vil hjælp). Læs mere om sjak her

Vi vil prøve at fordele opgaver ligge lidt mellem dem der tilmeldt sig opgaverne i tilmeldingen

 

Tilmelding

Tilmelding foregår online via kredsens webside, og bliver annonceret i vores nyhedsmails. Undervejs i tilmeldingen skal der både skrives praktiske oplysninger (som telefonnumre, adresse (opdatering af medlemssystem)) samt svares på spørgsmål om hvem du har lyst til at være i patrulje med.

Tilmelding til dette års væbnermesterskab er åben nu! Vi henstiller til at tilmeldingen bliver lavet sammen (forælder + barn/ung). Tilmeldingsfristen er den 23 april 2019 kl. 20:00