Igen i år sælger FDF Roskilde juletræer. Til dette har vi behov for hjælp, fra forældre, medlemmer og venner af kredsen. I dette indlæg kan der læses mere om hvad man skal gøre for at sælge juletræer for FDF Roskilde, herudover finder du en vagtplan med de vagter der skal dækkes. Vi glæder os til at se dig, ved et af vores salgssteder.

Hvor og hvornår sælger vi juletræer?

Vi sælger juletræer på følgende datoer i 2018:

FDF-Huset, Vindingevej

8. – 9. dec. kl. 11 – 17
15. – 16. dec. kl. 11 – 17

22. dec. 11 – 17

Holbækvej

14. dec. kl. 15 – 18
15. – 16. dec. kl. 11 – 17
17. – 21. dec. kl. 15 – 18
22. – 23. dec. kl. 11 – 17

Hvordan tilmelder man sig?

Vi håber du vil støtte FDF Roskilde med din arbejdskraft, så vi kan opretholde salget af juletræer fra både FDF-Huset og vores faste plads gennem de sidste cirka 30 år ved Køkkenbutikken på Holbækvej. Du skriver en mail til jul@fdfroskilde.dk, hvorefter dine vagttider bliver opdateret på vagtplanen på vores hjemmeside. Her vil du også kunne se de tidsrum, hvor der mangler mandskab.

Hvor gammel skal man være for at kunne sælge juletræer?

Man skal være fyldt 18 år for at stå alene og sælge juletræer. Børn/unge må naturligvis meget gerne deltage sammen med deres forældre, bedsteforældre eller andre voksne. Børn/unge op til og med væbnere skrives ikke på vagtplanen, men deltager blot på salgsstedet, se desuden næste punkt.

Igen i år vil Seniorvæbner og Senior være meget aktive i juletræssalget!

Seniorvæbnerne og Seniorerne har igen i år forpligtet sig til at være meget engagerede i juletræssalget, bl.a. ved uddeling af sedler i lokalområdet samt være sælgere på Holbækvej (de må naturligvis ikke stå og sælge uden selskab af en voksen, derfor har de bogstaver på vagtplanen).

Kan man tage sine børn med?

Selvfølgelig, det vil da være super god reklame, hvis børnene kommer med (måske iført FDF skjorte) så køberne kan se, at de støtter et godt formål. Og måske kan I endda få gjort købernes børn interesserede i at starte til FDF.

Hvor sælger vi juletræer?

Igen i år har vi to salgssteder, både på FDF-Huset og vores faste plads ved Køkkenbutikken på Holbækvej.

Hvordan pakker man et juletræ ind?

Vi har en “net-maskine”, hvor juletræet blot skal trækkes igennem.

Hvordan betaler kunderne?

Kontant eller med MobilePay! Vi tager desværre ikke imod Dankort, da det er forbundet med meget store omkostninger. Det er ganske nemt at modtage MobilePay-betaling, og der vil på salgsstederne være en vejledning i hvordan man sikrer sig betaling via MobilePay. Vi har naturligvis en pengekasse til at håndtere kontanterne.

Sætter vi fod på juletræerne?

Ja, det gør vi da hvis kunden efterspørger det. Dog skal kunden betale for foden.

Yderligere instrukser?

Disse får du naturligvis inden du skal sælge juletræer, og ellers er du altid velkommen til at kontakte Morten, som er salgsansvarlig for juletræssalget.

Hvad får FDF Roskilde ud af min indsats?

Vi tjener penge på at sælge juletræer. Disse penge bruges efterfølgende til aktiviteter med børnene, og udgør et stort bidrag til at kunne holde brugerbetaling på lejrture nede samt vedligeholde vores fine FDF-Hus på Vindingevej. Og derudover vil vi jo gerne gøre reklame for vores arbejde med børn & unge i Roskilde – måske endda få nye medlemmer.

 

Vi glæder os til nogle herlige og spændende juletræssalgstimer!

Venligste hilsener

Bestyrelsen for FDF Roskilde

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte, Morten Pedersen på telefon 60 62 60 77