Tid & sted

FDF Roskilde og FDF Gevninges sommerlejr 2018 finder sted fra søndag den 15. juli kl.10.00 til fredag den 20. juli kl. 16.00. Temaet er ”Den store rumrejse”.

Sommerlejren afholdes på lejren Strandlyst, der ligger ved Kalundborg.

Hvem kan deltage

Sommerlejren er for alle medlemmer af FDF Roskilde og FDF Gevninge. Har man en god ven/veninde er man velkommen til at invitere ham/hende med, hør nærmer hos en leder i kredsen omkring dette.

Tilmelding & Pris

Tilmeldingsfristen er tirsdag d. 12.06.2018.

For at kunne få lejren til at lykkes har vi behov for nogle forældre til at køre ud og hjem. Ved tilmelding skal du derfor svare på din mulighed herfor.

Prisen for deltagelse er 850 kr. pr. person.

Prisen for deltagelse på sommerlejren for ikke medlemmer er 1130 kr.

Beløbet refunderes ikke ved senere framelding.

Lommepenge

Vi sørger for de ”søde indslag” i løbet af sommerlejren. Derfor skal der ikke indbetales lommepenge.

Deltagerbrev

Du vil senere modtage et deltagerbrev med yderligere informationer – bl.a. med oplysning om, hvilke forældre der skal være behjælpelig med at køre os til/fra sommerlejren.

I deltagerbrevet vil du kunne læse detaljer om sommerlejren. Afrejsetidspunkt, hjemkomst, program, adresser, pakkeliste etc. vil være at finde i deltagerbrevet.

Tjen penge

Hvis du er medlem af FDF Roskilde kan du tjene til betalingen af din sommerlejr ved at sælge Lillebrorlodder. For hvert lod du sælger, får du nedslag i deltagerprisen med 2 kr. pr. solgt lod eller et gavekort til kredsbutikken, så du har udstyret i orden inden lejren.

Temaet – ”Den store rumrejse”

På sommerlejren vil vi rejse i rummet og lege samt forskellige ting. Udfordringer er forskelige i forhold til din alder.

Alle får mulighed for at sove i telt i løbet af ugen, hvis I har løst.  Bemærk at Væbnere og Seniorvæbnere overnatter i telt under hele sommerlejren.

Væbnere og Seniorvæbnere får deres egne udfordringer og skal på deres egen udflugt i lokalområdet.

Spørgsmål

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om, hvordan det er at være på sommerlejr, så spørg din leder. Du er også velkommen til at kontakte:

FDF Roskilde: Hanne eller Christian på christian@fdfroskilde.dk

FDF Gevninge: Malene på malle.sp93@gmail.com